Sessies researchED Laren

Bewust voor de klas

Over de sprekers

Lucelle Comvalius
Font Awesome Icons LinkedIn-profiel

Patrice Van ZimmerenFont Awesome Icons

LinkedIn-profiel


Lucelle Comvalius

Docent citizenship, civics en diversity

Lucelle Comvalius (LVHJ 2019), is als docente verbonden aan het TeachersCollege, een innovatieve lerarenopleiding aan Windesheim waar zij de vakken citizenship, civics en diversity doceert en onderzoek doet naar diversiteit en inclusie op de werkvloer. Hiervoor was zij bijna 25 jaar docente geschiedenis en maatschappijleer op het vmbo en burgerschap aan het mbo waarbij zij gamification inzette om de motivatie te vergroten. Met haar onderzoek naar de motivationele aspecten van gamification, dat aan deze manier van werken ten grondslag lag, won zij in 2015 de Gelderse Onderwijsprijs. Naast haar werk voor de klas is zij ambassadeur van Leraar24 en Baan van het leven en is zij bestuurslid bij Bekijk het!

Patrice Van Zimmeren

psychologe

Ik heb door 4 verschillende opleidingsdisciplines (hulpverlening, een academische studie, een counselingopleiding en een therapeutenopleiding) een brede basis waarmee ik al ruim 20 jaar mensen met allerhande hulpvragen begeleid. Centraal hierin staat bij mij het gedrag van iemand: wat doe je? Waarom doe je dat? Zou je het anders moeten/kunnen doen? Zo ja, hoe dan?
Sinds 2013 run ik succesvol samen met mijn broer Bureau Van Zimmeren, waarin we hoofzakelijk mensen uit het onderwijs ondersteunen in het zoeken, herstellen, vasthouden, vergroten van (persoonlijke) balans. Door alle ervaringen uit de spreekkamer is de module Ego-Professionaliteit ontstaan.

GEGEVENS

LOCATIE

Collega's GSF, HU, UU:

SNEL NAAR...

MOGELIJK GEMAAKT DOOR