Daphne Draaisma

Ik ben opgegroeid in één van de elf steden van Friesland. Hier heb ik ook op school gezeten tot groep 6 en toen ben ik naar het speciaal basisonderwijs gegaan. Dit komt doordat ik gepest ben en autisme heb.

Ik zit nu in mijn tweede leerjaar van mijn AV-specialist-opleiding op het Friesland college in Leeuwarden.

Er werd gevraagd naar mensen om te helpen op de researchED 2021 in Nijkerk dus ik had mij er voor opgegeven. Hier heb ik een hele fijne dag gehad en later hoorde ik dat er een stageplek beschikbaar was dus zo ben ik hier terecht gekomen.

Wat ik er leuk aan vind is dat ik veel dingen leer en kan doen. Ook vind ik het leuk dat ik ook mijn eigen idee en creativiteit in de projecten kan stoppen.

Ik ben een echte supercar- en motorfan en wil dan later ook een motorrijbewijs halen.
Ik luister vaak naar Franse en Spaanse muziek terwijl ik geen woord Spaans of Frans kan. Ook kan ik welk nummer dan ook meezingen omdat ik een heel goed geheugen heb.

Ik vind het leuk om livestreams op het platform Twitch te bekijken en heb hierdoor veel vrienden gemaakt. Ook vind ik het leuk om mensen te inspireren met de videos die ik maak.
Zelf ben ik echt een hele fanatieke formule-1-fan en daardoor heb ik ook weer veel contacten gemaakt door de hele wereld.

<- Frederik Bandstra Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst TekstJolanda Smit ->Tekst