Manouk Mattheus

De studies die ik heb afgerond zijn MBO Marketing & Communicatie en HBO Human Resource Management. Na deze twee studies heb ik een jaar voor ING gewerkt als zakelijk adviseur. Daarnaast heb ik onlangs een thuisstudie Communicatie & Management afgerond.

Ik ben 1,5 jaar geleden bij researchED Nederland komen werken, omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast vond ik het ook belangrijk om een baan te hebben, waarvoor ik daadwerkelijk ben afgestudeerd.

Door mijn ervaring in de horeca, stages en bij de ING, ben ik met veel verschillende mensen met ieder zijn eigen wensen en behoeften in contact gekomen. Dit zowel face-to-face als met telefonisch contact. Het hiervan inschatten, luisteren en het snel inspelen op de wensen en behoeften van deze mensen is waar mijn kracht ligt. Sommige collega’s noemen mij dan ook wel een duizendpoot. Daarom vond ik het ook leuk om bij researchED Nederland te komen werken, aangezien we veel met bezoekers, sprekers en onze partners in contact komen.

Mijn collega’s! Daarnaast vind ik het leuk dat ik overal wat vanaf weet binnen het bedrijf en dat ik overal wel ergens kan ondersteunen.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk te vinden bij mijn familie, vrienden en vriendinnen. Daarnaast reis ik graag en vind ik het ook geen probleem om een avond op de bank te hangen en de nieuwste series en films te bekijken.

<- Joanne de Witte Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst TeRenata Szymczyk ->