Marius de Witte

Ik zit momenteel in het 3e en laatste jaar van de opleiding Marketing & Communicatie aan ROC Friese Poort. Ik loop momenteel 10 weken stage bij researchED.

Ik ben bij researchED komen werken omdat ik graag meer wil leren over wat er komt kijken bij de organisatie van een evenement. ResearchED is hier geschikt voor omdat wij grote evenementen organiseren waarbij veel wordt gedaan aan promotie. Ik kan hier daarom veel van leren.

Ik vind het leuk dat mijn werk erg afwisselend is. Ik richt me niet maar op 1 ding maar wordt vaak betrokken bij andere taken zoals werken aan de nieuwsbrief of werken aan de website. Ook heb ik leuke collega’s waar ik het goed mee kan vinden.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ik doe dit sinds mijn 12e en ik heb er nog steeds erg plezier van. Ik produceer voornamelijk hiphop beats, maar ook andere elektronische muziek zoals Techno of House. Verder sport ik graag en ga ik graag naar festivals of andere uitgaansgelegenheden.

<- Esther Brandsma Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst TeksJan Tishauser ->Tekst