Renata

Met mijn ouders ben ik als 12-jarig kind vanuit Polen naar Nederland geëmigreerd. Ik ben hier verder in een klein Fries dorpje opgegroeid.

Na de middelbare school ben ik naar het Friesland College gegaan en heb ik de opleiding podium- en evenemententechniek gedaan, opgevolgd door de opleiding av-specialist richting film en televisie.

Na mijn opleiding ben ik al gauw terecht gekomen bij researchED Nederland en  hier ben ik cameravrouw, editor, livecenter operator en all-round studiomedewerker.

researchED Nederland had een vacature voor studiomedewerker en ik was net klaar met de opleiding hiervoor. Alsof het zo moest zijn 🙂
Ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen.

De afwisseling is erg leuk.
Promo’s maken, podcasts opnemen, alle live-streams tijdens de congressen regelen: er is op audio-visueel vlak heel veel te doen bij researchED.
Stilzitten is niks voor mij en ik krijg de mogelijkheid om me te blijven ontwikkelen: we gebruiken vaak nieuwe gadgets en apparatuur en het is heerlijk daarmee te (leren) werken.
Het helpt ook dat ik het gevoel heb iets bij te dragen aan de verbetering van het onderwijs in Nederland.

Naast Pools, Nederlands en Engels ben ik begonnen Spaans, Japans, Chinees en Koreaans als taal te leren.

<- Joanne de Witte Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Josse Tishauser ->Tekst