researchED online 2023

  • 6 livestreams
  • Live meedoen in de chat
  • Keuze uit 40+ sessies
  • 3 maanden terug te kijken!

  • Gratis ‘Professionaliseringskit’ (download)

Kosten: vanaf €17,50 per leraar

researchED Nederland ONLINE!

researchED Nederland heeft een online eventplatform gemaakt, toegesneden op het researchED-concept. Binnen het platform kunnen deelnemers het overgrote deel van het programma van ons landelijke congres volgen, met behulp van het “blokkenschema” van het programma en er kan gemakkelijk gewisseld worden tussen 6 streams. Bijna alle sessies die online zijn uitgezonden tijdens ons landelijke congres kunnen drie maanden teruggekeken worden, ook door de “fysieke” bezoekers. De nieuwe “Professionaliseringskit” geeft deelnemers tips en mogelijkheden om gelijk met nieuwe inzichten aan de slag te gaan.

Professionaliseringskit

Hanteer een stap-voor-stap-strategie waarbij je pas een volgende stap zet als de eerdere stap is bevallen en een routine is geworden voor zowel jou als de leerlingen.

De materialen in de professionaliseringskit kunnen je ondersteunen bij het verbeteren van je lespraktijk aan de hand van de researchED-sessies. 

Terugkijken

De terugkijkmogelijkheid (3 maanden) maakt verdieping op team- of sectieniveau mogelijk zodat je kunt verdiepen op specifieke thema’s binnen je eigen organisatie. Als je behoefte hebt aan meer verdieping of duiding, brengen we je graag in contact met één of meerdere sprekers.

Doe mee met je hele school of organisatie!

Geef alle medewerkers toegang tot researchED Online!
researchED Nederland staat voor hoge kwaliteit professionalisering tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarom krijgen scholen, besturen, lerarenopleidingen en andere (onderwijs)instellingen, die met hun hele organisatie deelnemen aan het landelijke congres korting. Interesse? Neem contact met ons op!

Aantal medewerkers Prijs per medewerker
<100 €30,00
<250 €27,50
<500 €25,00
<1000 €20,00
>1000 €17,50

Communicatie

Organisaties die het op prijs stellen, assisteren we met inspirerende communicatie rondom het evenement. We doen dit bijvoorbeeld door communicatie aan te leveren of door de medewerkers rechtstreeks te benaderen. In het laatste geval sluiten we een verwerkersovereenkomst af met duidelijke kaders en afspraken. Hiernaast enkele voorbeelden

Podcast

In de aanloop naar 11 maart nemen we aantal podcasts op en delen we korte videoclips waarin de verschillende sprekers een tipje van de sluier oplichten over hun sessie. 

Volg 40+ sessies, live!

Op de dag van het congres kan iedereen online meedoen en na de plenaire opening gedurende 8 rondes kiezen uit 1 van de 6 livestreams waarbij via de gemodereerde live-chat vragen gesteld kunnen worden. Ongeveer een week later zijn veruit de meeste sessies terug te kijken en kunnen ook de presentaties gedownload worden.

Wat vinden (online) bezoekers?

Op 11 maart is het weer zo ver: het leukste en leerzaamste evidence-informed onderwijsfeestje van het jaar!  De 8e editie van researchED Nederland is ook deze keer weer online te volgen met meer dan 40 sessies en online interactie!