researchED online 2022

  • 6 livestreams
  • Live meedoen in de chat
  • Keuze uit 40+ sessies
  • 3 maanden terug te kijken!

  • Gratis ‘Professionaliseringskit’ (download)

Kosten: €40 per leraar

Contact

researchED Nederland ONLINE!

researchED Nederland heeft een online event platform gemaakt, toegesneden op het researchED-concept. Binnen het platform kunnen deelnemers het overgrote deel van het programma volgen, de indeling volgt het “blokken schema” van het programma en er kan gemakkelijk gewisseld worden tussen 6 streams. Alle sessies die online zijn uitgezonden kunnen drie maanden teruggekeken worden, ook door de “fysieke” bezoekers. De nieuwe “Professionaliseringskit” geeft deelnemers tips en mogelijkheden om gelijk met nieuwe inzichten aan de slag te gaan.

Het researchED online platform

Het researchED online platform

Professionaliseringskit

Hanteer een stap-voor-stap-strategie waarbij je pas een volgende stap zet, als de eerdere stap is bevallen en een routine is geworden voor zowel jou als de leerlingen.

De materialen in de professionaliseringskit kunnen je ondersteunen bij het verbeteren van je lespraktijk aan de hand van de researchED-sessies. 

Lees verder

Maak alvast kennis met het programma en de sprekers

Het complete programma inclusief het tijdschema wordt enkele weken voor het congres bekend, maar je kunt nu alvast kennis maken met meer dan 90 sprekers die er zeker bij zijn. Bekijk hier de bio’s + info over sessies, Bekijk hier de korte previews waarin de sprekers vertellen waar hun lezing over gaat.

Terugkijken

De terugkijkmogelijkheid (3 maanden) maakt verdieping op team- of sectieniveau mogelijk zodat u kunt verdiepen op specifieke thema’s binnen uw eigen organisatie. Als u behoefte heeft aan meer verdieping of duiding, brengen we u graag in contact met één of meerdere sprekers.

Doe mee met je hele school of organisatie!

Geef al uw medewerkers toegang tot researchED Online! ResearchED Nederland staat voor hoge kwaliteit professionalisering tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarom krijgen scholen, besturen, lerarenopleidingen en andere (onderwijs) instellingen, die met hun hele organisatie deelnemen korting. Interesse? Neem contact met ons op!

Aantal medewerkers* Prijs per medewerker
<100 €30,00
<250 €27,50
<500 €25,00
<1000 €20,00
>1000 €17,50

*we tellen alleen medewerkers met een onderwijsgevende taak of leraren in opleiding.

Communicatie

Organisaties die het op prijs stellen, assisteren we met inspirerende communicatie rondom het evenement. We doen dit door voorbeeld communicatie aan te leveren of door uw medewerkers rechtstreeks te benaderen. In het laatste geval sluiten we een verwerkersovereenkomst af met duidelijke kaders en afspraken. Hiernaast enkele voorbeelden

Podcast

In de aanloop naar 18 juni nemen we aantal podcasts op en delen we korte videoclips waarin de verschillende sprekers een tipje van de sluier oplichten over hun sessie. 

Volg 40+ sessies, live!

Op de dag van het congres kan iedereen online meedoen en na de plenaire opening en gedurende 8 rondes kiezen uit 1 van de 6 livestreams waarbij via de gemodereerde live chat vragen gesteld kunnen worden. Ongeveer een week later zijn veruit de meeste sessies terug te kijken en kunnen ook de presentaties gedownload worden.

Wat vinden (online) bezoekers?

Op 18 juni is het weer zo ver: het leukste en leerzaamste evidence-informed onderwijsfeestje van het jaar!  De 7e editie van researchED Nederland is ook deze keer weer online te volgen met meer dan 40 sessies en online interactie!

Boek nu je ticket