researchED online 2022

  • Direct toegang tot 30+ sessies (tot 1 februari)

  • Live meedoen tijdens researchED 2022 op 15 januari

  • 3 maanden terugkijken

Kosten: €30 per leraar

Contact

ResearchED Nederland organiseert op 15 januari 2022 haar landelijke (hybride) conferentie waarbij effectief lesgeven en zinvol professionaliseren centraal staan. Meer dan 30 sessies zijn online te volgen en 3 maanden terug te kijken.

Online toegang voor uw leraren, brengt ze in contact met de scherpste geesten binnen het onderwijs en maakt professionalisering van het hoogste niveau mogelijk.

De terugkijkmogelijkheid (3 maanden) maakt verdieping op team- of sectieniveau mogelijk zodat u kunt verdiepen op specifieke thema’s binnen uw eigen organisatie. Als u behoefte heeft aan meer verdieping of duiding, brengen we u graag in contact met één of meerdere sprekers.

Hoe werkt het?

Zodra u besluit deelname aan de conferentie op 15 januari mogelijk te maken voor uw medewerkers krijgt u ook de mogelijkheid om de landelijke Belgische researchED-conferentie terug te kijken. Wij informeren uw medewerkers* met inspirerende communicatie over de sessies die gelijk te bekijken zijn en nemen ze mee richting de conferentie van 15 januari. 

In de aanloop naar 15 januari nemen we aantal podcasts op en delen we korte videoclips waarin de verschillende sprekers een tipje van de sluier oplichten over hun sessie. 

Op de dag van de conferentie kan iedereen online meedoen en na de plenaire opening gedurende 7 rondes kiezen uit 1 van de 6 livestreams waarbij via de gemodereerde live chat vragen gesteld kunnen worden. Ongeveer een week later zijn veruit de meeste sessies terug te kijken en kunnen ook de presentaties gedownload worden.

Wat vinden (online) bezoekers?

*We sluiten graag een verwerkersovereenkomst af zodat we uw medewerkers rechtstreeks kunnen benaderen, we sturen geen marketing-e-mails en communiceren alleen over de conferenties.