Onderwijsconferentie Rotterdam 2024

14 + 15 Nov

Ontdek, inspireer en verbind!  

Onderwijsconferentie Rotterdam

Word onderdeel van het beste onderwijs en onderwijsonderzoek dat Rotterdam te bieden heeft. Ontdek, inspireer en verbind op de Onderwijsconferentie Rotterdam op 14 en 15 november 2024. 

Alle onderwijsprofessionals, van voorschoolse educatie tot voortgezet (gespecialiseerd) onderwijs, zijn uitgenodigd. Kom samen met collega’s en deel deze uitnodiging in je netwerk. Meld je nu alvast aan  om op de hoogte te blijven van het programma en draag hier actief aan bij door een sessievoorstel in de dienen.

Waarom deelnemen?

Tijdens deze tweedaagse conferentie richten we ons op het versterken van de samenwerking tussen onderwijswetenschap en de praktijk in Rotterdam. Ontvang waardevolle inzichten en praktische tools die je direct kunt toepassen in je eigen klaslokaal en school.

Deze conferentie biedt een unieke gelegenheid om het beste praktijkbewijs uit de Rotterdamse klaslokalen te ontdekken en te leren over evidence-informed methodieken en interventies die specifiek zijn afgestemd op de uitdagingen in ons onderwijs. Laat je inspireren door succesvolle kennisdeling- en ontwikkeling onder je Rotterdamse collega’s

14 + 15 november

Wat kun je verwachten?

Thema’s:

Organisatie

De Onderwijsconferentie Rotterdam wordt georganiseerd door de Rotterdamse onderwijsbesturen, gemeente Rotterdam en researchED Nederland. Mis deze kans niet om je netwerk te versterken en je kennis te delen en te vergroten. Meld je nu aan via het onderstaande formulier. Je ontvangt dan updates over de locatie in Rotterdam en het programma.

DOE MEE EN INPIREER ANDEREN

Sessievoorstel

De tijdsduur van een sessie is 40 minuten. 
Jouw succes is aanstekelijk. Innovatieve en succesvolle methodieken die jij wilt delen? Dien een sessievoorstel in en inpireer je collega’s met jouw expertise. Dit kan via de onderstaande twee stappen. Betrek je collega’s en deel de beste Rotterdamse praktijkvoorbeelden. Samen komen wij verder.

Maak een sprekersprofiel aan. Laat je medesprekers zelf een profiel aanmaken of maak er één voor ze aan. Je kunt met maximaal 3 sprekers per sessie komen. 

Tip: maak een account aan – dan kun je je profiel en sessievoorstellen bijhouden. 

Checklist:

Met dit formulier geef je je sessiedetails aan. 

Zorg eerst dat je voor alle sprekers een profiel hebt aangemaakt! Je kunt tot 3 sprekers aan één sessie toevoegen.

Checklist:

Onderwijscongres Rotterdam 2024 - houd me op de hoogte

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een initiatief van
In samenwerking met de Rotterdamse schoolbesturen en samenwerkingsverbanden
Powered by