Onderwijsconferentie Rotterdam 2024

14 + 15 Nov

Ontdek, inspireer en verbind!  

Waarom deelnemen?

Op 14 en 15 november slaan wij samen een brug tussen de onderwijspraktijk en -wetenschap met Rotterdamse, nationale en internationale sprekers. Door met en van elkaar te leren versterken we elkaar, voor ons Rotterdams onderwijs en onze kinderen.

  • Met inspirerende sessies van bekende onderwijssprekers als Iliass El Hadioui, Pedro De Bruyckere, Eveline Crone, Martine van der Pluijm, Paul Kirschner en Gert Biesta.
  • In samenwerking met Rotterdamse onderwijsinstellingen als de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam én natuurlijk ook Rotterdamse onderwijscollega’s direct uit de scholen van onder andere Het Open Venster, De Vierambacht en Vrije School Vredehof.
  • Dit alles prachtig omlijst door leerlingen van het Codarts Lyceum en met als dagvoorzitters Karim Amghar en Gyzlene Kramer-Zeroual (Rotterdamse onderwijscollega’s).

Tijdens deze tweedaagse conferentie richten we ons op het versterken van de samenwerking tussen onderwijswetenschap en de praktijk in Rotterdam. Ontvang waardevolle inzichten en praktische tools die je direct kunt toepassen in je eigen klaslokaal en school.

Deze conferentie biedt een unieke gelegenheid om het beste praktijkbewijs uit de Rotterdamse klaslokalen te ontdekken en te leren over evidence-informed methodieken en interventies die specifiek zijn afgestemd op de uitdagingen in ons onderwijs. Laat je inspireren door succesvolle kennisdeling- en ontwikkeling onder je Rotterdamse collega’s.

Inschrijven Onderwijsconferentie Rotterdam

14 + 15 november

Wat kun je verwachten?

Thema’s:

Een initiatief van
In samenwerking met de Rotterdamse schoolbesturen en samenwerkingsverbanden
Powered by