Regionale researchED-congres Laren

3 oktober 2024

Op donderdag 3 oktober organiseert de GSF in samenwerking met researchED Nederland, de Onderwijsregio Midden Nederland vo & mbo en de Leraren van het Jaar voor het derde jaar op rij een onderwijscongres voor al haar medewerkers. Om ieder jaar weer samen te kunnen werken aan onze belofte van verdraaid goed onderwijs, komen we op 3 oktober graag weer samen om te leren van en met elkaar. Of het nou gaat over inclusief onderwijs, het blijven binden-boeien-behouden van medewerkers, het organiseren van het allerbeste onderwijs, vakdidactiek of opleiden en professionaliseren: ook dit jaar proberen we jullie weer een rijk en inspiratievol programma aan te bieden. Met het beste van binnen en het beste van buiten.

Ook dit jaar proberen we samen vanuit researchED Nederland weer steevast de onderwijspraktijk en het onderwijsonderzoek aan elkaar te koppelen, altijd met de nadruk op het vakmanschap en samenwerking in de klas en in de school. Evidence-informed onderwijs vanuit een gelijk speelveld met oog op relevantie en toepasbaarheid tot in de klas. Op deze congressen is er, net als de afgelopen twee jaar, een streven naar een goede balans tussen good practices, onderwerpen en sprekers uit de eigen GSF-scholen en sprekers met expertise en autoriteit van buitenaf.

Ben of ken je een collega die als spreker niet zou misstaan op 3 oktober, meld je dan snel aan en deel met je collega’s hoe jij het onderwijs iedere dag een beetje beter maakt.

Sessievoorstel

De tijdsduur van een sessie is 40 minuten. 

Maak een sprekersprofiel aan. Laat je medesprekers zelf een profiel aanmaken of maak er één voor ze aan. Je kunt met maximaal 3 sprekers per sessie komen. 

Tip: maak een account aan – dan kun je je profiel en sessievoorstellen bijhouden. 

Checklist:

Met dit formulier geef je je sessiedetails aan. 

Zorg eerst dat je voor alle sprekers een profiel hebt aangemaakt! Je kunt tot 3 sprekers aan één sessie toevoegen.

Checklist:
Ga naar de bovenkant