Hoe werkt een researchED-congres?

Wat is een researchED-congres?

Het doel van researchED is de onderzoekgeletterdheid van leraren verhogen, nieuwe manieren van professionele ontwikkeling ondersteunen en het doorbreken van onderwijsmythes. researchED vertegenwoordigt de drang van onderwijzers om zichzelf bovenaan de onderwijspiramide te zetten en invloed te krijgen op hoe zij meester worden in hun ambacht. Op de conferentie komt een schat aan informatie voorbij over hoe docenten onderzoek kunnen gebruiken in de dagelijkse lespraktijk.

Hoe begint de dag?

De dag begint bij de registratiebalie, bezoekers en sprekers krijgen een badge en een goodiebag (niet bij elk congres verkrijgbaar). Dit is een leuk moment om te netwerken met sprekers en medebezoekers. Vervolgens wordt de dag plenair geopend, meestal door de researchED-programmamanager Jan Tishauser en de rector van de gastschool.

Hoe werkt het met de sessies?

Op de meeste researchED-evenementen zijn er 6-7 rondes met sessies. Elke sessie duurt ongeveer 40 minuten. Bezoekers maken hun eigen programma met behulp van het tijdschema, dat meestal een paar weken voorafgaand aan het evenement uitgebracht wordt.

Voor alle sessies geldt: WIE HET EERST KOMT, HET EERST MAALT.

We adviseren daarom om op tijd naar de sessies te komen die je wilt volgen of om een back-upsessie in gedachten te hebben voor het geval de sessie vol zit. De meeste sprekers volgen ook elkaars sessies. Kijk dus niet raar op als je naast je favoriete spreker zit tijdens een sessie.

Hoe zit het met de (lunch)pauze?

Je kunt een vegetarische lunch bijbestellen tijdens het bestelproces van je toegangskaart. Je kunt ook je allergieën aangeven. Vergeet jouw (digitaal of papieren) lunchticket niet mee te nemen naar het congres!

Je kunt er ook voor kiezen geen lunch te bestellen en je eigen lunch meenemen. 

In de namiddag rond 15.00 uur zorgen we voor koffie + thee met wat lekkers, zodat je ook de laatste rondes vol energie kunt volgen.

Hoe koop ik een kaartje?

Kaartverkoop gaat via onze website. Voeg één of meer kaartjes toe aan je winkelmand en vul je gegevens in tijdens het bestelproces. Zodra de bestelling is geplaatst krijg je een e-mailbericht met een link naar de kaart(jes) (als pdf). Als je een account aanmaakt kun je altijd later inloggen en de kaartjes via de website downloaden. Je kunt via een beveiligde omgeving betalen via iDeal, creditcard of per factuur.

Ga naar de bovenkant