Wat is een researchED congres?

Het doel van researchED is de onderzoek-geletterdheid van leraren verhogen, nieuwe manieren van professionele ontwikkeling ondersteunen en het doorbreken van onderwijsmythes. ResearchED vertegenwoordigt de drang van onderwijzers om zichzelf bovenaan de onderwijspiramide te zetten en invloed te krijgen op hoe zij meester worden in hun ambacht. Op de conferentie komt een schat aan informatie voorbij over hoe docenten onderzoek kunnen gebruiken in de dagelijkse lespraktijk.

Hoe begint de dag?

De dag begint bij de registratiebalie, bezoekers en sprekers krijgen een badge en een goodie bag. Dit is een leuk moment om te netwerken met sprekers en mede bezoekers. Vervolgens wordt de dag plenair geopend meestal door researchED oprichter Tom Bennett en de rector van de gast-school.

Hoe werkt het met de sessies?

Op de meeste researchED evenementen zijn er 6-7 rondes met sessie’s. Elke sessie duurt ongeveer 40 minuten. Bezoekers maken hun eigen programma met behulp van het tijdschema, dat meestal een paar weken voorafgaand aan het evenement uitgebracht wordt.

Voor alle sessie’s geldt: WIE HET EERST KOMT, HET EERST MAALT.

We adviseren daarom om op tijd naar de sessie’s te komen die je wilt volgen of om een back-up sessie in gedachten te hebben voor het geval de sessie vol zit. De meeste sprekers volgen ook elkaars sessie’s. Kijk dus niet raar op als je naast je favoriete spreker zit tijdens een sessie.

Hoe zit het met de lunch?

U kunt kiezen tussen een standaard, vegetarische of vegetarisch-glutenvrije lunch tijdens het kiezen van uw ticket. U kunt er ook voor kiezen geen lunch te bestellen en uw eigen lunch meenemen. In de namiddag rond 15.00 uur zorgen we voor koffie met wat lekkers, zodat je ook de laatste rondes vol energie kunt volgen.

Hoe koop ik een kaartje?

Kaartverkoop gaat via onze website. Voeg één of meer kaartjes toe aan uw winkelmand en vul uw gegevens in tijdens het bestelproces. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst krijgt u een e-mail met een link naar uw kaartjes (PDF). Als u een account aanmaakt kunt u altijd later inloggen en uw kaartjes via de website downloaden. U kunt via een beveiligde omgeving betalen via iDeal, credit card of per factuur.

Aankomende evenementen