Aankomende evenementen

Omdat leidinggeven in het VO een vak apart is. Over het belang van blijvend professionaliseren, slim positioneren en doeltreffend participeren. Samen met collega-leidinggevenden, onder begeleiding van experts uit relevante onderwijspraktijk en praktisch toepasbaar onderzoek. Met speciale aandacht voor het professioneel statuut, medezeggenschap en de cao!

Donderdag 14 maart nemen Eddy Erkelens (PO) en Thomas Kraaikamp (MBO) drie doorloopjes met ons door van bevragen en feedback.

22 juni 2024

researchED Nederland 2024, de volgende editie van ons jaarlijkse landelijke congres, zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni 2024! Net als de afgelopen jaren zullen we elkaar weer gaan ontmoeten op het Corlaer College in Nijkerk. Veel dank aan het Corlaer voor het beschikbaar stellen van de school.
Zodra we meer nieuws hebben over bijvoorbeeld het programma en de ticketverkoop delen we dat hier, in onze nieuwsbrief en op social media.

Natuurlijk hebben we ook deze keer weer mensen nodig die een sessie willen verzorgen. Ben je onderwijsprofessional / onderzoeker en heb je een goed idee voor een sessie die bij ons past? Stuur dan een sessievoorstel in en wie weet sta jij op 22 juni op ons programma!

Afgelopen evenementen

Iedereen bedankt voor een bijzondere onderwijsdag! 

Heb je een sessie gemist of heb je het evenement niet bij kunnen wonen? Vanaf 27 maart zijn de individuele sessies online beschikbaar. Terugkijken kan tot en met 26 juni 2023. In verband met auteursrechten kan het zijn dat sommige sessies niet of tijdelijk terug te kijken zijn. We proberen dit zo duidelijk mogelijk weer te geven in het programma en op ons platform. 

Ga naar de bovenkant