Sessies

Aurora-onderwijscongres

Op maandag 16 september organiseert Aurora-onderwijsgroep in samenwerking met researchED Nederland een onderwijscongres voor al haar medewerkers. Klik hier om je meteen te registreren.

  • Herstellen

1 / 212
Arie van de Vrie
In het kort: Tijdens deze workshop kijken we naar wat de wet op burgerschap van ons vraagt en hoe we tot goed samenhangend burgerschapsonderwijs kunnen komen op basis van visie!
In het kort: Groepsdynamiek in klassen is actueler dan ooit! Maar hoe komt het dat leerlingen in een klas zich gedragen zoals ze dat doen, wie speelt daar welke rol in en waarom? Dara gaat deze sessie dieper op in.
In het kort: Hoe werk je met verschillende professionals samen aan een kansrijke ontwikkeling voor ieder kind? Wat zijn bevorderende en belemmerende factoren bij interprofessionele samenwerking en wat vraagt dit aan vaardigheden van professionals?
In het kort: Teacher leadership in de school is een voorwaarde voor collectief leren. In deze sessie verkennen we de rol die een docent in de school kan innemen als ontwikkelaar, ondersteuner, projectleider, inspirator en/of rolmodel
1 / 212

GEGEVENS

LOCATIE

In samenwerking met