Wat hebben leiderschap, leermeesterschap, ontwikkeling en systemische ordening met elkaar te maken?

Ilja Schmohl

Wanneer ben je een leider van een groep mensen of van een klas? Welke eigenschappen zet jij van jezelf daarbij in en welke zet je nog niet in? Hoe zorg jij ervoor dat jij in je kracht komt te staan met al je kwetsbaarheid? Durf jijzelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak? Durf jij leiderschap te tonen en in de spiegel te kijken? laten we samen gaan zoeken naar de bron van je passie voor de dingen die je doet. Verbindend leiderschap is mooi toverwoord, maar hoe ziet dit er dan uit? Wees welkom, tijdens deze workshop die gaat over het ambacht van het hart. Fenomenologisch kijken naar gedrag van ons allemaal. Een mooie leerschool voor ons allemaal, waar wij allemaal leermeester zijn.

Coach, Docent
RSG Slingerbos | SchmohlTalk

Met ruim 25 jaar onderwijservaring ben ik gefascineerd door de onderstroom in een klaslokaal, in teams en tussen mensen onderling. Wat maakt dat wij een bepaald gedrag laten zien in groepen. Met welke overtuiging laten dit gedrag zien en is dit dienend voor ons op dit moment? Hoe kan ik bedragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jongeren, ouders en onderwijsprofessionals in teams en individueel? Ik kijk graag met een systemische bril naar gedrag van mensen die ik ontmoet. Hoe kan ik je in je kracht zetten met al je kwetsbaarheid?

Meer Aurora-onderwijscongres sessies

Janneke de Jong-Slagman
In het kort: Jeugdliteratuur lezen en ervan genieten: enthousiasmeer je leerlingen door ze deelgenoot te maken van je leeservaring
Jasper Rijpma
,
Mirande Neijnens
In het kort: Bottom up met je team het onderwijs verbeteren
Nikki Lakeman-Mous
,
Annemarije Visser
In het kort: Een workshop voor elke vakdocent die je inspireert op het gebied van taalbewust lesgeven. Door aandacht te hebben voor context, interactie en taalsteun maak jij jouw leerlingen taalvaardiger en daarmee vaardiger in jouw vak.
Ga naar de bovenkant