pre-event

GEGEVENS

LOCATIE

MET MEDEWERKING VAN:

researchED Nederland 2023 pre-event

Op vrijdag 10 maart organiseert researchED Nederland een inhoudelijk netwerkcongres voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs. Al jaren is researchED een begrip voor steeds meer leraren en schoolleiders die op een evidence-informed manier hun onderwijs willen versterken en verbeteren. Op zaterdag 11 maart zijn zij weer in grote getale welkom op het ijzersterke congres, waar collega-leraren, schoolleiders, onderzoekers en andere onderwijsprofessionals hun bevindingen, praktijkervaringen en onderzoeksinzichten komen delen. Met 98 sessies en bijna 150 sprekers staat er weer heel wat op het programma.

Op de dag ervoor gaat researchED in gesprek met enkele gezaghebbende sprekers uit binnen- en buitenland op het gebied van evidence-informed onderwijs. Het gesprek wordt aangegaan met leraren, schoolleiders, de Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, onderwijsambtenaren, -beleidsmakers, -bestuurders, -toezichthouders en directie/management. Onder de titel “Evidence-informed onderwijs van Hoftoren tot klaslokaal” wordt er met gezond verstand gezocht naar mogelijkheden en onmogelijkheden die evidence informed onderwijs biedt. Hierbij wordt onder andere gekeken naar best practices uit het buitenland en hoe die aansluiten bij de ambities voor ons Nederlands onderwijs. Dit gebeurt niet alleen met een inhoudelijk programma, maar juist ook door interactief het gesprek aan te gaan.

Het programma en de sprekers zijn te vinden op de flyer, zorg dat je erbij bent.

Tickets à €50,- incl btw  zijn te bestellen via onderstaande knop. Mocht u meer dan 5 tickets willen bestellen namens een organisatie, neem dan contact op via . We stellen dan een op maat gemaakte factuur op.

Als je in het bezit bent van een ticket voor ons grote congres op zaterdag en je wil ook hier graag bij aansluiten, mail dan naar  met als onderwerp ‘pre-event’, dan schrijven wij je in.

Wees er snel bij! We hebben beperkt voorraad!