Wat is een researchED congres?

Het doel van researchED is de onderzoek-geletterdheid van leraren verhogen, nieuwe manieren van professionele ontwikkeling ondersteunen en het doorbreken van onderwijsmythes. ResearchED vertegenwoordigt de drang van onderwijzers om zichzelf bovenaan de onderwijspiramide te zetten en invloed te krijgen op hoe zij meester worden in hun ambacht. Op de conferentie komt een schat aan informatie voorbij over hoe docenten onderzoek kunnen gebruiken in de dagelijkse lespraktijk.

Hoe begint de middag?

De middag begint bij de registratiebalie, bezoekers en sprekers krijgen een badge en een goodiebag. Dit is een leuk moment om te netwerken met sprekers en mede bezoekers. Vervolgens is er een plenaire opening met aansluitend een keynote-spreker.

Hoe werkt het met de sessies?

Op de regionale researchED evenementen zijn er ca. 3 rondes met sessies. Elke sessie duurt ongeveer 40 minuten. Bezoekers maken hun eigen programma met behulp van het tijdschema, dat meestal een paar weken voorafgaand aan het evenement uitgebracht wordt.

Voor alle sessies geldt: WIE HET EERST KOMT, HET EERST MAALT.

We adviseren daarom om op tijd naar de sessies te komen die je wilt volgen of om een back-up sessie in gedachten te hebben voor het geval de sessie vol zit. De meeste sprekers volgen ook elkaars sessies. Kijk dus niet raar op als je naast je favoriete spreker zit tijdens een sessie.

Is er een eetmoment?

Wij zorgen dat er op een bepaald moment wat te eten beschikbaar is in de vorm van een snack, licht buffet of een broodje. We zullen daarbij rekening houden met vegetarische en glutenvrije gerechten. Daarnaast zal er koffie, thee en water beschikbaar zijn.

Hoe koop ik een kaartje?

Kaartverkoop gaat via onze website. Voeg één of meer kaartjes toe aan uw winkelmand en vul uw gegevens in tijdens het bestelproces. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst krijgt u een e-mail met een link naar uw kaartjes (PDF). Als u een account aanmaakt kunt u altijd later inloggen en uw kaartjes via de website downloaden. U kunt via een beveiligde omgeving betalen via iDeal, credit card of per factuur.