Oproep vrijwilligers

Op zaterdag 22 juni 2024 is het weer zover: researchED Nederland, hét congres waar onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk bij elkaar komen. Het leukste en leerzaamste evidence-informed onderwijsfeestje van het jaar op het Corlaer College in Nijkerk.

Hiervoor zijn we ieder jaar op zoek naar onderwijsprofessionals die researchED waardevol vinden en daar hun steentje aan bij willen dragen.

Mogen wij (wederom) op jouw hulp rekenen?

Moderators

We zoeken onderwijsprofessionals die deze dag fysiek aanwezig willen zijn als moderator in één van de lokalen waar de sessies worden opgenomen. Met nog een aantal fysieke deelnemers luister je live naar interessante sprekers en lees je tegelijkertijd op je (eigen) laptop de chat bij deze streams mee. Aan het eind van de sessie geef je, buiten beeld, de veelgestelde vragen van de online bezoekers door aan de spreker zodat hij/zij deze kan beantwoorden.

Voordeel: je bent gratis fysiek de hele dag aanwezig bij researchED en je krijgt 7 fantastische sprekers te zien en te horen. Lunch wordt uiteraard verzorgd en je krijgt een inlogcode om op een later moment de overige opgenomen sessies terug te kijken.

Hand-en-spandiensten

Ook zoeken we enkele onderwijsprofessionals die bereid zijn om enkele hand-en-spandiensten te verrichten zoals het helpen bij de registratietafels, de lunch en de afbouw van het congres. Tussendoor heb je dan tijd om meerdere sessies bij te wonen. Ook krijg je een inlogcode om de opgenomen sessies terug te kijken.

Wil je op zaterdag 22 juni helpen bij researchED Nederland 2024? Laat het ons dan weten via een berichtje naar contact@researchED.eu, of vul onderstaande formulier in. 

Naam(Vereist)
Moderator: de hele dag fysiek aanwezig in één van de lokalen waar de sessies worden opgenomen
hand-en-spandiensten: zoals het helpen bij de registratietafels, de lunch en de afbouw van het congres.
Welke functie heb je interesse in?(Vereist)