Er online toch echt bij zijn: de zesde stream

Het programma van researchED Nederland 2021 is een programma om trots op te zijn. Vanuit alle onderwijssectoren brengen we via vijf verschillende livestreams een hele bak aan onderwijskennis en -kunde de ether in op zaterdag 19 juni. Dat het dit jaar, hopelijk voor het laatst, in deze mate online moet plaatsvinden is niet anders. Het doet aan de kwaliteit van onze sprekers, de onderwerpen en de sessies zelf gelukkig weinig af.

Wel balen we ontzettend dat we niet met honderden leraren, onderzoekers en andere onderwijsgeïnteresseerden fysiek samen kunnen komen op de plek waar we in januari 2020 ons laatste fysieke conferentie verzorgden. Die dag vlak voor de uitbraak van Corona woonden ruim 700 gasten het mooiste onderwijsevenement van Nederland bij, met nog ongeveer 300 mensen op de reservelijst. Iedereen die wel eens op een researchED-conferentie is geweest, weet dat het juist de combinatie tussen fantastische sessies en het ontmoeten van mede-onderwijscollega’s is wat researchED zo mooi maakt.

Dat is de reden waarom we naast de vijf livestreams met de sessies ook een gratis zesde stream gaan inrichten. Omdat wij jullie niet kunnen missen. Een online ontmoetingsplek met interactieve chatfunctie waar de gesprekken tussen de sessies door zullen plaatsvinden. Of je nou op zaterdag 19 juni online aansluit vanuit je woonkamer, je klaslokaal of tijdens een wandeling in de buitenlucht: via de zesde stream mis je niks vanuit de wandelgangen. Arco Harink (Lerarencollectief) zal als razende reporter tussen de sessies door de wandelgangpraat verslaan, Yasin Yaylali ontvangt aan zijn talkshowtafel gedurende de dag interessante gasten om terug en vooruit te kijken en Emin Kececi zorgt ervoor dat de vraag die jij graag aan een spreker zou willen stellen ook op tafel komt.

Check hieronder het programma van de zesde stream. Samen met de Meester met Dromen, het Lerarencollectief, TeacherTapp NL, het NRO en researchED Nederland speciaal voor jou.


9:45-10:00 Opening  Jan Tishauser, kort even Arco Harink en Amber Walraven tav hun rol die dag (15min)

10:00-10:40 Keynote  met Pedro De Bruyckere (40min)

11:30-11:40 – Razende Reporter

12:30-13:00 Talkshow tijdens lunchpauze  met Amber Walraven, Gerard Baars en Paul Kirschner (30min)

14:45-14:55 – Razende reporter

15:35 – 15:55 – Razende Reporter en researchED rad

16:35-16:45 – Razende Reporter

17:15-17:45 Talkshow na afloop met Amber Walraven, Hanke Korpershoek en Ismail Aghzanay (30 min)