Eindelijk is het zover. We gaan van start met de verkoop van de tickets voor researchED Nederland 2023. We kunnen niet wachten om honderden van jullie op 11 maart te ontvangen in het Corlaer College in Nijkerk.

Er verandert wel iets voor deze editie, en dat leggen we graag aan je uit. Wij streven altijd om leraren tegen lage kosten toegang te bieden tot hoogwaardige kennis. Sinds 2016 hebben wij de toegangsprijs voor het nationale researchED congres daarom ook niet meer verhoogd. Helaas ontkomen we door alle ontwikkelingen in de wereld nu niet meer aan een verhoging. Wat de nieuwe prijzen worden weten we nog niet precies. Hierover zijn we nog druk in overleg.

Wel hebben we een actie voor de rest van 2022. We verkopen tot en met 31 december early-bird tickets. Deze tickets zijn nog verkrijgbaar voor de oude prijzen. Een ticket om fysiek aanwezig te zijn kost €65 en een online ticket kost €25. Weet je dus nu al dat je er op 11 maart 2023 bij wil zijn? Koop dan nu alvast je ticket met korting!