Esther Brandsma

*MTRO Reizen en Toeristische informatie

Hotels

*reserveringsmedewerker * coördinator groepsreserveringen * superviser groepsreserveringen * cluster groepsmanager Thistle Hotels

* corporate sales NH Hoteles

Bankwezen

* Financieel adviseur ABN AMRO Bank

Kinderopvang

* Planner Kids First

Het werken voor de kinderopvang voelde goed, omdat ik indirect bij mocht dragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Ik was niet bekend met researchED, maar toen mij verteld werd waar researchED voor staat werd ik erg enthousiast. Ik vind het geweldig dat ik nu ook indirect bij mag dragen aan de verbetering van het onderwijs.

Het is erg afwisselend, we zijn met verschillende projecten bezig. Meedenken in de organisatie hiervan en zorgen dat alles goed verloopt, contacten met scholen en andere organisaties.

Dat mijn motto is ‘what doesn’t kill you makes you stronger’. Ik heb medisch gezien heel veel tegenslagen gehad en ben iedere keer opgekrabbeld en weer doorgegaan. Bij de pakken neer gaan zitten, staat niet in mijn woordenboek.

Wat ik doe en wat ik graag zou willen doen zijn twee verschillende dingen. Met twee jonge kinderen in huis ben ik veel bezig met brengen en halen naar zwemles, gymnastiek, vriendjes en vriendinnetjes etc. Wat ik uiteraard allemaal heel erg leuk en gezellig vind. Het opruimen en al het huishouden wat erbij komt kijken zou ik liever inwisselen voor spelletjes, wandelen, meer sporten, dagje sauna, pretpark, bioscoop, etc.

Contact
linkedIN

<- Véronique Weel Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst TeksteksMarius de Witte ->Tekst