Ruben Guit

Communicatiemanager

Na de havo ben ik begonnen met de opleiding hbo Informatica. Hier heb ik mijn propedeuse behaald, maar vervolgens begon ik de interesse in het vak te verliezen. Daarom heb ik toen de switch gemaakt naar hbo Communicatie en dat is één van de beste beslissingen ooit geweest.

In juni 2022 heb ik de opleiding afgerond en vervolgens ben ik bij researchED het werkveld in gegaan.

Ik was op zoek naar een communicatiebaan binnen een maatschappelijke organisatie. Ik vind het fijn om werk te doen waar anderen iets aan hebben. Mijn beide stages heb ik in de zorgsector gedaan, dus ik was eigenlijk wel op zoek naar een andere tak van sport om mezelf verder te ontwikkelen.

Toen ik de vacature van researchED tegenkwam heb ik meteen geschreven. Tijdens de gesprekken was er een goede klik en nu zit ik hier!

Het leuke aan het communicatievak is dat het werk lekker afwisselend is. Bovendien kan ik het hier ook nog eens combineren met het organiseren van evenementen! Ook vind ik het heel fijn om met en voor mensen te kunnen werken en zo iets bij te dragen aan een maatschappelijk doel.

Binnen researchED is er een fijne sfeer, wat het een fijne werkplek maakt.

Ik houd enorm van hardstyle. Ik luister het dagelijks, volg super veel artiesten op social media en bezoek graag festivals. Ook heb ik er zelfs een hobby van gemaakt. Een aantal jaren geleden heb ik een dj-cursus gevolgd en ik vind het heerlijk om thuis lekker plaatjes te draaien.

Ik ben groot fan van de Formule 1. Ik probeer alle trainingen, kwalificaties en races te kijken. Fun fact: vroeger wilde ik zelf heel graag F1-coureur worden. Een groot deel van mijn vrije tijd zit ik ook met mijn racestuur op de PlayStation in een virtuele F1-auto.

Zelf tennis ik en heb ik aan hobby’s geen gebrek: gamen, muziek, Legoset bouwen, series kijken, en dagjes weg met mijn vriendin zijn dingen waar ik mijn vrije tijd makkelijk mee kan vullen.

Ontmoet meer teamleden
Ga naar de bovenkant