Niet zeuren maar bouwen

Eddy Erkelens
Nico Meijer

Omschrijving

Allereerst zal Eddy vertellen waarom je niet moet zeuren over methodesoftware, maar moet bouwen aan een passende oplossing. Hoe, waarom, waartoe en hoe dit in de praktijk werkt.
Daarna trekt Nico deze lijn door richting de leerling en de school, verbonden aan de te verwachten kerndoelen Digitale Geletterdheid.

Downloads

Leerkracht po
Stichting CPOB

Leerkracht bovenbouw po die tegen problemen aanloopt en ze aanpakt en websites maakt als samentypen.nl, digitaalwisbordje.nl, leitnerbox.app en meer. Om het onderwijs voor zichzelf (en anderen) te vergemakkelijken, hierbij ook alle andere leerkrachten helpend.
Maakte enige faam met lerarentekortisnu.nl en digitaalwisbordje.nl en blijft het onderwijs helpen met nieuwe ideeën om de werkdruk te verminderen en zaken beter te maken. Omdat het kan.

Onderwijsadviseur

Nico Meijer werkte 11 jaar fulltime in het primair onderwijs als leerkracht en (bovenschools) ict-coördinator, waarna hij zich vervolgens als onderwijsadviseur 7 jaar richtte op het kruispunt van onderwijsinhoud en ict. Dit het liefst op een no-nonsense manier die onafhankelijk en oprecht is, ambitieus en realistisch, gestoeld op onderzoek en praktijk: om zo te komen tot fundamentele, leeropbrengst- en mensgerichte ontwikkeling.

Ga naar de bovenkant