Sarah Thys

Docent / Onderzoeker, Arteveldehogeschool

Evenement

MATERIALEN

Nog geen materialen beschikbaar.

SESSIE

Er is geen huidige sessie.

SESSIE ARCHIEF

Wat heeft onderwijs nu nodig? – Eén jaar Teacher Tapp Vlaanderen

“Wat heeft onderwijs nu nodig?”; deze vraag werd voorgelegd aan de gebruikers van de gratis onderwijsapp Teacher Tapp Vlaanderen. Via deze app wordt dagelijks de stem van bijna 2000 Vlaamse leraren gehoord.

Aan onderwijspersoneel van kleuteronderwijs tot hoger onderwijs, van leraars tot ondersteuners, werd gevraagd wat zij nodig hebben om hun/ons onderwijs beter te maken. In deze sessie geven we een overzicht van resultaten en bevindingen, en gaan we hier dieper op in in gesprek met de deelnemers van de sessie. We staan ook stil bij wat één jaar Teacher Tapp allemaal teweeg heeft gebracht.

Deze sessie werd gegeven door Sarah Thys, Geert De Meyer en Stéphanie Vanderheeren.

BIO

Dr. Sarah Thys is onderzoeker, docent en stagebegeleider aan de Arteveldehogeschool. Als onderzoeker is ze betrokken bij verschillende projecten binnen het thema brede school en bij Teacher Tapp. Voor haar opdracht bij Arteveldehogeschool was ze aan de Universiteit Gent betrokken in een SBO-project over ongelijkheid in de overgang van basis naar secundair onderwijs (genaamd Transbaso). Als docent gaf ze les in het vak Global Awareness, waar thema’s als sociale ongelijkheid in het onderwijs en duurzaamheidseducatie aan bod komen.