Stéphanie Vanderheeren

Docent / Onderzoeker, Arteveldehogeschool

Evenement

MATERIALEN

Nog geen materialen beschikbaar.

SESSIE

Er is geen huidige sessie.

SESSIE ARCHIEF

Wat heeft onderwijs nu nodig? – Eén jaar Teacher Tapp Vlaanderen

“Wat heeft onderwijs nu nodig?”; deze vraag werd voorgelegd aan de gebruikers van de gratis onderwijsapp Teacher Tapp Vlaanderen. Via deze app wordt dagelijks de stem van bijna 2000 Vlaamse leraren gehoord.

Aan onderwijspersoneel van kleuteronderwijs tot hoger onderwijs, van leraars tot ondersteuners, werd gevraagd wat zij nodig hebben om hun/ons onderwijs beter te maken. In deze sessie geven we een overzicht van resultaten en bevindingen, en gaan we hier dieper op in in gesprek met de deelnemers van de sessie. We staan ook stil bij wat één jaar Teacher Tapp allemaal teweeg heeft gebracht.

Deze sessie werd gegeven door Sarah Thys, Geert De Meyer en Stéphanie Vanderheeren.

BIO

Stéphanie Vanderheeren is van opleiding leerkracht lager onderwijs, maatschappelijk werker, en master educatieve studies waar ze haar masterproef deed rond inclusief hoger onderwijs. Ze werkt bijna 10 jaar als docent aan de lerarenopleiding lager onderwijs, en geeft daar les in pedagogische en coachende vakken, alsook stagebegeleiding. Ze deed enkele maanden vrijwilligerswerk in Fiji waar ze als onderzoeker deel uitmaakte van een haaienconservatieproject.