Fokje Banga

Procescoördinator

Ik heb ooit de opleiding Personeel&Arbeid gevolgd aan de Hogeschool Haarlem. Eind jaren ‘70 gewerkt op de afdeling onderwijs van de gemeente Amsterdam en begin ’80 op de P&O afdeling van het Zuiderzeeziekenhuis Lelystad voor het werven van het personeel, er waren toen nog geen patiënten.

Binnen B&T Onderwijs en researchED Nederland ben ik jarenlang (eind) verantwoordelijk geweest voor het office management en vaak het eerste contact voor klanten en relaties, inmiddels deel ik die verantwoordelijkheid met een groeiend team.

Steekwoorden die bij mij passen: dienstverlenend, meedenkend, sociaal, oog voor detail, enthousiast, kritisch, doorzetter.

Ik ben partner binnen B&T onderwijs en heb mede aan de wieg gestaan van researchED in Nederland.

Ik houd van omgaan met mensen en draag graag positief bij aan de maatschappij, waar researchED voor staat doet er toe. Verder houd ik van een gezonde cultuur binnen de organisatie en ik vind het belangrijk, dat iedereen plezier heeft in zijn of haar werk, vanuit mijn rol draag ik hier actief aan bij.

Wat mensen vaak niet weten, is dat ik mede partner ben, ik houd van uitvoerend bezig zijn en neem mijn ervaringen altijd mee bij het bepalen van de strategische koers.

Ik ben een familiemens en houd van tijd doorbrengen met kinderen en kleinkinderen, verder ben ik sportief: ik tennis graag en loop graag hard. Ik houd ook erg van lezen, maar kom daar vaak alleen tijdens vakanties echt aan toe.

Ontmoet meer teamleden
Ga naar de bovenkant