Joanne de Witte

Senior (motion) graphic designer

Ik was altijd al creatief bezig, en wist dat ik niet gelukkig zou worden in een baan waar ik dit niet in kon zetten. Ik begon mijn loopbaan met de opleidingen schoonheidsverzorging en visagie, en had ambities op het gebied van visagie voor toneel en film. Verschillende banen, wat zzp-werk en twee mooie gezinsuitbreidingen later besloot ik mijn creativiteit op andere manieren in te zetten. Ik werd autodidact grafisch vormgever en illustrator, en begon opnieuw voor mezelf. Ook werkte ik drie jaar bij DCA Multimedia als grafisch vormgever en video-editor, waar ik de studio mocht managen en ontdekte hoe leuk ik het vond om met motion graphics bezig te zijn.

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging in een minder commerciële werkomgeving. Ik vind het belangrijk om een positieve impact te kunnen hebben met mijn werk. De visie en waarden van researchED spraken mij aan, en het leek mij waardevol om daar onderdeel van te zijn.

Ik ben dankbaar dat ik van hobby werk heb kunnen maken, en dat ik mag werken in een omgeving waar een duidelijke visie is die ik kan delen. We gaan er te vaak aan voorbij hoe belangrijk goed onderwijs is. Bij researchED creëren we een plek waar dit belang voorop staat. Daarmee werken we eigenlijk aan onze toekomst. Als bonus doen we dat ook nog met een ontzettend leuk team waarin we begaan zijn met elkaar!

Vroeger was ik een paardenmeisje en eigenlijk is dat nooit veranderd. Daarnaast heb ik nog veel meer hobby’s waardoor ik steeds weer probeer om een week in een dag te stoppen!

Ik breng graag tijd door met mijn gezin, en mijn grote hobby is illustreren. Daarnaast hou ik ook van tuinieren, lange fietstochten maken en paardrijden. Ik kies vaak voor luchtige entertainment zoals sitcoms, feelgoodfilms en jeugdboeken!

Ontmoet meer teamleden
Ga naar de bovenkant