Véronique Weel

Medewerker secretariaat

-HAVO / Schoevers (Receptionist/Informatrice) / SEPR (opleiding Reiswezen)

Vorige functies:

-Adm.medewerker, Internationale SPAR supermarkten, Amsterdam
-Secretaresse Afd. Institutionele beleggers, Pierson, Heldring&Pierson, Amsterdam
-Reisbureaumedewerker, TUI reisbureau, Zaandam
-Secretaresse Beveiligingsbedrijf, Zaandam
-Secretaresse en projectmedewerker BiebAcademy, Bibliotheek, Zaandam

Door een verhuizing van Purmerend naar Workum had ik mijn baan opgezegd bij De Bieb in Zaandam. Bij De Bieb werkte ik de laatste 5 jaar als medewerker voor de volwasseneneducatie met de focus op de Nederlandse taal en digitale basisvaardigheden. Hier in Friesland ben ik gaan kijken naar banen die mij aanspraken, zoals op welzijns-, educatief-, milieu-, cultuurgebied. Op een gegeven moment kwam de vacature bij researchED langs en dit sprak mij aan. Ik vond het een heel mooi gegeven dat er evenementen worden georganiseerd die onderzoek en praktijk in het onderwijs samenbrengen en dat hiervoor zo veel enthousiasme is. En daarnaast andere onderdelen, zoals Klaskit, Keiwijzer, die veel voor het onderwijs(personeel) betekenen.

Ik werk hier nog niet zo lang en het is een nieuwe functie, dus mijn werkzaamheden moeten nog een beetje hun weg vinden. Ik houd van taal en vind het leuk dat ik wat redigeerwerk heb, ik word wegwijs gemaakt in het onderdeel Klaskit en Keiwijzer en doe wat werk voor Toetsrevolutie en Uitgeverij Phronese. Ik vind dat ik terecht ben gekomen in een leuk team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Waarschijnlijk dat ik (op mijn leeftijd 😉 ) van Techno houd en naar festivals ga haha!

Reizen op de bonnefooi binnen en buiten Europa; festivals, musea, culturele evenementen bezoeken; koken voor familie/vrienden; djembé spelen; tuinieren; muziek; lezen, oppassen kleindochter.

Ontmoet meer teamleden
Ga naar de bovenkant