Op zaterdag 24 september is het 25-jarig jubileum van de AOb. Samen met leden en (nog-)niet-leden vieren zij dit met een speciaal jubileumfestival in de Woonindustrie in Nieuwegein, waar we met researchED Nederland het inhoudelijk deel van het programma voor onze rekening hebben genomen.

Het belooft een inspirerende dag te worden met nieuwe inzichten en bijzondere ontmoetingen, voorzien van een typisch researchED-deel met 12 sessies waar onderwijs en onderzoek samenkomen zoals je dat van onze congressen kent.

Een Klasse Apart gaat in op de buitengewone prestatie die allen die in het onderwijs werken dagelijks leveren. Met sessies voor leerkrachten, OOP’ers en schoolleiders. Voor alle onderwijssectoren.

AOb 25 jaar
Dagen
Uren

Locatie:

Woonindustrie Nieuwegein
Symphonielaan 1, Nieuwegein