Beeld & Geluid – Prijsuitreiking MEDIA & ONDERWIJS PRIJS voor Digitale Didactiek.

De online mediacollectie voor het onderwijs, beeldengeluidopschool.nl, lanceerde in 2021 samen met LessonUp de MEDIA & ONDERWIJS PRIJS voor Digitale Didactiek. Met deze prijs wil Beeld & Geluid een impuls geven, aan het gebruik van digitale media in het leren en lesgeven. Dit jaar is Beeld & Geluid met de prijsuitreiking door Tjip de Jong te gast in een live podcast op het regionale congres van researchED op 5 oktober, waar digitalisering en vakdidactiek centrale thema’s zijn.

Wil je meedoen? – De Media & Onderwijs Prijs gaat naar díe lessen waarin docenten inspirerend en vernieuwend gebruik maken van online audio, video en interacties. Vorig jaar leverde dat al een serie inspirerende lessen op met zelfgemaakte video, een interactief boeken en zelfs 3D hologrammen.

Dus wil jij ook kans maken op het unieke inspiratie diner dat je kunt winnen? Heb jij een digitale les waar je trots op bent of heeft jouw collega iets gemaakt waarvan je vindt dat meer docenten dit moeten zien? Insturen kan tot en met 18 september. Meer informatie en inschrijven kan op www.beeldengeluid.nl/mop

Over beeldengeluidopschool.nl

beeldengeluidopschool.nl is dé online media collectie voor het onderwijs. Hier vind je meer dan 165.000 programma titels van oa de Publieke Omroepen: van Radio Oranje in WO II, Tegenlicht en Brugklas, tot en met het Journaal van gisteren. Knip & plak makkelijk je fragmenten in jouw online lesmateriaal en maak je lessen nóg leuker!