Praktische informatie

zaterdag 22 juni 2024

Introductie

We kijken er naar uit om iedereen op zaterdag 22 juni te ontmoeten. Het belooft een fascinerende dag te worden over onderwijsonderzoek en de lespraktijk in Nederland. We hebben een schitterende line-up van sprekers en sessies, en we zijn ze enorm dankbaar dat ze bereid zijn een bijdrage te leveren aan de dag.

Op deze pagina kunt u alle praktische informatie vinden over de 9e Nederlandse editie van researchED.

Hoe kom ik er?

Adres Corlaer College

Henri Nouwenstraat 8, 3863 HV Nijkerk

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar en ook met het openbaar vervoer is het Corlaer College niet super goed te bereiken op de vroege zaterdagochtend. Daarom willen we bezoekers die in de buurt wonen vragen om als het mogelijk is met de fiets te komen. Woon je verder weg en kom je met de auto? Dan willen we je vragen om zo veel mogelijk te carpoolen en samen naar Nijkerk te komen.

Parkeren

We hebben de parkeerterreinen van verschillende bedrijven rondom het Corlaer College tot onze beschikking. Het gaat om de volgende locaties:

 • Corlaer College vmbo-gebouw: Dominee Kuyperstraat 1, 3863 CA Nijkerk
 • Hersteld Hervormde Gemeente: Henri Nouwenstraat 14, 3863 HV Nijkerk
 • De Fontein: Dominee Kuyperstraat 2, 3863 CA Nijkerk
 • Orthodontist Nijkerk: Van Siburgstraat 18B, 3863 HW Nijkerk
 • Alfa Accountants en Adviseurs: Van Siburgstraat 2, 3863 HW Nijkerk
 • Relitech Systems: Van Siburgstraat 34, 3863 HW Nijkerk
 • MBV: Dominee Kuyperstraat 14t, 3863 CA Nijkerk

We hebben de adressen van deze terreinen ook in Google Maps gezet: klik hier.

Let op: Het is niet toegestaan om te parkeren bij het havo/vwo-gebouw van het Corlaer College, Gezondheidscentrum Corlaer en Christenen voor Israël.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer brengt je moeiteloos naar station Nijkerk, maar vanaf daar zijn de opties helaas beperkt.

Een aantal keer per uur rijdt er een RRReis Haltetaxi. Deze dient minimaal een uur van tevoren te worden gereserveerd via de app of 085 – 0046699.

Ook rijdt vanaf 08.57 uur buurtbus lijn 509 naar halte Tinbergenlaan. Vanaf hier loop je in ongeveer 15 minuten naar het Corlaer College.

NS geeft aan dat er ook OV-fietsen beschikbaar zijn op station Nijkerk, er is echter niet duidelijk hoeveel dat zijn.

Hoe werkt de dag?

Registratie & Opening

Vanaf 08.30 uur heten we je van harte welkom. Bij binnenkomst heb je tijd om je te registreren, een programmaboekje op te halen en een kopje koffie of thee te nuttigen voordat de dag echt begint. Het programma begint om 09.15 uur.

LET OP! De opening van het evenement is in De Fontein.
Adres: Dominee Kuyperstraat 2, 3863 CA Nijkerk

Hier liggen alle naambadges en programmaboekjes en wordt de koffie en thee geschonken.

Ligt je naambadge er toch niet bij? Meld je dan bij de servicebalie, dan helpen we je verder. We vragen je dan wel om je ticket te laten zien, deze heb je bij je bestelling per mail ontvangen.

Na de opening gaat de dag verder in het Corlaer College. Hieronder vind je de looproutes tussen Corlaer College, Corlaer College vmbo en De Fontein.

Kom je na 09.15 uur aan? Dan kan je na de eerste sessieronde in het Corlaer dus je badge en programmaboekje ophalen.

De sessies

Gedurende de dag kan je naar zeven sessies van elk 40 minuten. Elke sessie kan je kiezen tussen maximaal twaalf onderwerpen van verschillende sprekers. De keuze naar welke sessie je gaat is geheel aan jezelf. Op deze manier kun je je eigen leerzame dag samenstellen.

De plekken tijdens de sessies zijn beschikbaar op basis van “wie het eerst komt, het eerst maalt”.

We merken dat mensen bijna altijd in hun gewenste sessies terecht komen. Kom vroeg naar het lokaal als je een ‘must-see’ hebt! Het is handig om van tevoren alternatieve keuzes te maken en die achter de hand te hebben.

We vragen sprekers en aanwezigen zichzelf te reguleren, wat betekent dat ze op de tijd moeten letten. Ga vlot van sessie naar sessie en begin en eindig op de tijdstippen in het tijdschema om te voorkomen dat sessies uitlopen en volgende sessies te laat starten. Onze ervaring is dat mensen in het onderwijs over het algemeen goed zijn in het luisteren naar een hypothetische zoemer …

Plattegrond Corlaer

Op onderstaande plattegrond zie je waar de verschillende sessieruimtes zich in het Corlaer College bevinden.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Koffie en thee

De hele dag kun je in de centrale hal koffie en thee krijgen. We schenken deze in recyclebare wegwerpbekertjes. We willen je vragen om deze weg te gooien in de daarvoor bedoelde recyclebakken die in het Corlaer College staan. Zo zorgen we met zijn allen dat de bekertjes op de goede manier worden verwerkt na gebruik.

Lunch

Heb je een lunch besteld? Dan kan je deze vanaf 12.00 uur ophalen in het vmbo-gebouw. Dit is een kleine 1,5 minuut lopen. Zie hieronder voor de looproute.

In de kantine van het vmbo-gebouw kan je je lunch ophalen. Bij de uitgifte laat je je lunchticket aan ons zien, dit mag zowel digitaal als geprint. Je krijgt dan van ons je lunch.
Het is dus erg belangrijk om je lunchticket bij de hand te hebben!

Heb je een allergie of dieetwens doorgegeven? Dan kan je je lunch aan de counter ophalen. Deze bevindt zich rechts naast de ingang van de kantine.

De lunch wordt geserveerd in lunchtasjes. Je kan dus makkelijk je lunch meenemen en gaan zitten waar je wil. Nadat de lunch voorbij is willen we je vriendelijk verzoeken om je lege tasje weg te gooien. Zo kunnen we de school samen zo schoon mogelijk houden.

Informatiemarkt

Ook dit jaar hebben we weer een informatiemarkt met verschillende partijen uit het onderwijsveld. Bezoek de informatiemarkt in de pauze of als u een ronde geen sessie bijwoont. U vindt de informatiemarkt in de centrale hal van het Corlaer College.

De volgende partijen zijn aanwezig op de informatiemarkt:

 • Catwise
 • Ten Brink Uitgevers
 • Expertis
 • AOb
 • Ontwikkelkracht
 • Teacher Tapp
 • Nederlands Mathematisch Instituut
 • Ook bemannen wij zelf een stand waar u boeken van Pedro De Bruyckere en Maarten Huygen kunt kopen en informatie kunt vinden van het NRO en Stichting De Schoolschrijver.

Meeting point

Ook dit jaar hebben we weer een meeting-point ingericht.

 • Heb je zin in een goed gesprek met een andere onderwijsprofessional?
 • Heb je een ronde geen sessie te volgen?
 • Is je gewenste sessie vol en wil je hem online volgen (stream 1 t/m 6)?
 • Tijdelijk behoefte aan rust?
 • Zin om op je gemak een kopje koffie/thee te drinken?

Kom dan gerust naar het meeting point in lokaal 334 op laag 3.

Wil je met iemand afspreken tijdens het congres, maar elkaar niet hoeven zoeken tussen 600 bezoekers? Bericht elkaar dan via X om naar het meeting point te komen. Hier is genoeg ruimte om te netwerken, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Gebruik hiervoor ook #MeetrEDNL24.

Op de foto

Tijdens researchED worden er foto’s en filmopnames gemaakt om de dag vast te leggen en om promotiemateriaal te genereren. Dit gaat om algemeen beeldmateriaal, close-ups maken we alleen met jouw toestemming. We begrijpen dat niet iedereen dit op prijs stelt en daarom hebben we hiervoor een oplossing:

Bij binnenkomst pak je, zoals hierboven genoemd, een lanyard voor je naambadge. Als je niet gefotografeerd of gefilmd wenst te worden kan je je lanyard omruilen voor eentje met een andere kleur. Zo kunnen wij makkelijk zien wie wel en wie niet op beeld wil komen.

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Rookbeleid

Het Corlaer College hanteert een strikt rookverbod op het hele schoolterrein.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GEGEVENS

LOCATIE

SNEL NAAR...

DOWNLOADS

MOGELIJK GEMAAKT DOOR