researchED Laren 2023

Samen voor Vakmanschap & Vitaliteit

Op donderdag 5 oktober 2023 organiseren de Gooise Scholen Federatie, de lerarenopleidingen van de Hogeschool Utrecht & Universiteit Utrecht, in samenwerking met de Leraren van het Jaar en researchED Nederland wederom een regionale researchED-editie. 

Met onder andere:

Pedro De Bruyckere

Pedro De Bruyckere is pedagoog en onderzoeker aan de Universiteit Utrecht en hoofd van Leerpunt. Hij schreef verschillende boeken over mythes in het onderwijs. Zijn recentste werk is Bijna alles wat je moet weten over psychologie.
>> lees meer >>

Iliass El Hadioui

Stads- en onderwijssocioloog Iliass El Hadioui is onder andere programmaleider binnen het cultuurveranderings- en professionaliserings-programma De Transformatieve School. Hij is onderzoeksleider van het programma Transformaties in het Grootstedelijk Onderwijs.
>> lees meer >>

Het programma:

Let op: de keynotes van Pedro De Bruyckere (9:15 u) en Iliass El Hadioui (15:00u) worden niet live gestreamd, wel opgenomen. Opnames hiervan komen binnen enkele dagen op het platform. 

Fullscreen bekijken

Na de geslaagde editie van vorig jaar, komen we op deze dag weer samen op College De Brink in Laren om elkaar te ontmoeten op onderwijsinhoud, uitdagingen in de toekomst en een fijne werkplek. 

Het congresprogramma presenteert bijna 50 sessies binnen enkele thema’s die ‘Vakmanschap & Vitaliteit’ bij elkaar brengen. Van de aantrekkelijkheid van werken in het onderwijs, tot de school als lerende organisatie waarin samengewerkt wordt aan ijzersterke (vak)didactiek en basisvaardigheden zoals taal/lezen, reken-wiskunde, burgerschap en digitale geletterdheid. Wat zijn de uitdagingen in ons onderwijs voor nu en in de toekomst? Met een mix van onderwijsexperts van buiten en sprekers uit onze eigen geledingen vliegen we bovenstaande onderwerpen en vragen aan. Een plek waar onderwijspraktijk en -onderzoek samenkomen en we samen het gesprek aangaan om ons onderwijs nog beter, mooier en leuker te maken. 

Aanmelden researchED Laren

Gratis voor medewerkers van de GSF, HU, en UU

GEGEVENS

LOCATIE

MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Ga naar de bovenkant