Agora Apeldoorn

Jill Slinkman
Amse Moesker

Omschrijving

Per augustus 2024 starten we met een Agora-school in Apeldoorn. Momenteel zijn we dit concept aan het uitwerken. We willen jullie tijdens deze presentatie graag inspireren en informeren over de toekomstige Agora-school. Maar willen vooral insteken op hoe wij bijdragen aan kansengelijkheid binnen het onderwijslandschap in Apeldoorn (zowel po als vo). Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in en laat je aansteken door ons enthousiasme.

Downloads

Coach / onderwijsontwikkelaar vo
Veluwse Onderwijsgroep

Als projectleider Agora Apeldoorn is het mijn drijfveer om het schoolsysteem los te laten en de nieuwsgierigheid van elk kind leidend te laten zijn. Daarbij streef ik naar een ononderbroken ontwikkellijn van 0 – 18. Na tien jaar werkzaam te zijn in het vo als docent Nederlands, coach en onderwijsontwikkelaar ben ik ervan overtuigd dat Agora de manier is om de intrinsieke motivatie van leerlingen vast te houden.

Coach / onderwijsontwikkelaar vo
Walterbosch

Ik heb een enorme drive om onderwijs in te richten zodat het bijdraagt aan enthousiaste, gedreven en gemotiveerde leerlingen. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk evidence based te werken en maak ik gebruik van al het onderzoek dat gedaan is rondom leren en motivatie. Deze drive vertaal ik de afgelopen 7 jaar naar concreet onderwijs op het Walterbosch en momenteel ook in de rol als projectleider Agora Apeldoorn. Ik geloof dat we aan de vooravond staan van grootschalige veranderingen in het onderwijs. In mijn beleving is dit nodig en daar wil ik graag een positieve bijdrage aan leveren.

Ga naar de bovenkant