Docent vo, portefuillehouder onderwijsontwikkeling
Veluwse Onderwijsgroep

Marjan van der Molen

Marjan van der Molen, 39 jaar
Al op zeer jonge leeftijd kennis gemaakt met de kracht en waarde van goed onderwijs via ontwikkelingshulp organisatie Edukans. Via omzwervingen in de journalistiek en in het buitenland, kroop het bloed toch waar het niet gaan kan: zelf voor de klas! De eerste jaren als docente Frans en geschiedenis op de Thorbecke SG in Zwolle. Na een kort avontuur als zelfstandig ondernemer sinds 2017 werkzaam voor de VOG. Eerst op de KSG in Apeldoorn, daarna op het Veluws College in Twello.
Als portefuillehouder onderwijsontwikkeling altijd in beweging met projectonderwijs, toetsbeleid en formatief evalueren.

Expertise: Projectonderwijs, vo

Sessiearchief

Omschrijving

Graag neem ik de VOG-collega’s mee naar het landschap van ons projectonderwijs in Twello. We gaan op ontdekkingstocht langs de 8 verschillende projecten die we aanbieden in de onderbouw en komen onderweg allerlei innovaties en inzichten tegen die ons onderwijs zo interessant en betekenisvol maken. Welke routes hebben we de afgelopen jaren gekozen? Van welke begaande paden zijn we afgeweken en wat heeft ons dat opgeleverd? Er is veel ruimte om vragen te stellen en samen te ontdekken. In gesprek met verschillende projectonderwijscollega’s uit Twello.

Downloads

Ga naar de bovenkant