Leerkracht po – oprichter De Spelles
CBS De Brug – De Spelles

Matthijs Jansen

Matthijs Jansen, gedreven en gepassioneerde groepsleerkracht bovenbouw op basisschool De Brug in Nieuwerbrug en oprichter van De Spelles. Trotse vader van 3 jonge kinderen! Zet zich in voor betekenisvol en rijk bewegingsonderwijs. Bijt zich van in het inspireren van collega’s en reist inmiddels de hele Benelux door voor inspiratiemiddagen.

Expertise: primair onderwijs, bewegingsonderwijs

Sessiearchief

Matthijs Jansen

Omschrijving

Iedereen moet en kan meedoen met de gymles! Een ‘traditionele’ gymles met kinderen die af zijn, of moeten wachten tot er plek is… Dat is niet meer van nu! Iedereen moet de gehele les een actieve bijdragen kunnen leveren.

De Spelles is opgericht door een enthousiaste bovenbouwleerkracht. Staat gelukkig nog 2 dagen voor de groep en werkt daarnaast voor de Spelles. Collega’s inspireren, enthousiasmeren en voorzien van volledig uitgewerkte voorbeelden (filmpjes uit de praktijk en uitgewerkt in een e-book). Recent heeft hij, Matthijs Jansen, zijn 500ste video gepubliceerd!

Tijdens de presentatie is een actief gedeelte, om collega’s te laten ervaren hoe dit er in de praktijk uit kan zien! En nee…. Geen stress! Niemand kan als laatste worden gekozen, want iedereen doet mee ;).

Fijn is dat de lessen kunnen worden uitgevoerd met minimaal materiaal. Matthijs kan hier ook adviezen in geven!

Diepgang in de bewegingslessen en een fijne herinnering aan gym, voor alle leerlingen!

Downloads

Ga naar de bovenkant