researchED Nederland lanceert in samenwerking met de PO-Raad en het NRO vijf regionale researchED-congressen!

Wij hebben voor u een aangepast programma in verband met de coronamaatregelen.

Hoe gaat het eruit zien?
In de aanloop naar het live evenement zetten wij dagelijks nieuwe video(’s) online met een lezing van één van onze sprekers, waarbij de meesten beschikbaar zullen zijn voor Q&A.

Tijdens de live conferentie worden alle sessies live gestreamd. Naast de sprekers en een aantal gasten van de organisatie is er een zeer beperkte toegang voor bezoekers.

Wat moet u doen?
U schrijft zich in voor een evenement. U koopt een kaartje waarvan u zelf de prijs bepaalt. Het minimum bedrag is €1,00, de adviesprijs €25,00.

Wat krijgt u daarvoor?
U krijgt vanaf de eerste dag dat wij de presentaties online zetten toegang tot alle streams. Tijdens het live evenement kunt meekijken en meedoen met het evenement. U bent in de gelegenheid om online vragen te stellen die door de sprekers live worden beantwoord.
Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de video’s na het evenement terug te kijken.
Neem alvast een kijkje in de programma’s die online beschikbaar zijn.
Tot ziens online of in levende lijve!

Met deze congressen willen we zoveel mogelijk leraren in contact brengen met relevant onderwijsonderzoek en onderzoekers, tegelijkertijd willen we onderzoekers toegang geven tot actuele (lokale) vraagstukken. Onder sprekers bevinden zich o.a. Monique Volman en Linda van den Bergh en Eddie Denessen (auteurs ‘Werk maken van gelijke kansen’), Erik Meester & Sarah Bergsen, David Didau (auteur Psychologie in de Klas) en velen anderen!

De gebruikelijke manier waarop we conferenties organiseren lijkt in 2020 niet mogelijk te zijn, of is op zijn minst onzeker. We rekenen erop, dat we in de toekomst veilig en verantwoord weer een “echte” researchED bijeenkomst kunnen organiseren, maar we zullen de komende tijd veel digitale middelen inzetten.

Nog niet bekend met researchED? Lees hier meer over rED Nederland en lees hier hoe een researchED-congres werkt! Waarom is het een goed idee om te komen, leraar Martin Ringenaldus  vertelt in zijn blog waarom “researchED je meer oplevert dan het je kost”.

Het eerste regionale researchED-congres in Arnhem is verplaatst naar 23 september. Het is op dit moment nog onzeker of, en in welke mate, we elkaar dan in levenden lijve kunnen ontmoeten. Wij hebben daarom een grotendeels online alternatief ontwikkeld. Alle geplande congressen die we dit najaar hebben gepland zullen door gaan, echter in een gewijzigde vorm, waarbij we op de locatie niet meer dan het op dat moment toegestane aantal bezoekers kunnen toelaten. We hebben daarnaast echter een mooie digitale manier van werken ontwikkeld waarmee onze sprekers u kunnen bereiken en u met hen in gesprek kunt gaan.

Als u nu een toegangsbewijs aanschaft, dan krijgt u recht op digitale toegang tot het evenement. Het ticket is al beschikbaar vanaf € 1,- !

Voor alle online bezoekers zullen we met digitale hulpmiddelen zorgen voor zoveel mogelijk interactie. Het hybride researchED-congres bestaat uit de volgende elementen:

  • Plenair (live) programma vanaf locatie (per regio verschillend en regionaal programma)
  • Sessies met live interactie tussen sprekers en bezoekers.

Het programma zal per congres verschillen, maar we zorgen voor voldoende interactie, interessante thema’s, boeiende sprekers en video’s.

Terugkijken

Meer informatie over dit project (PDF):