Heb je een fysiek ticket voor zaterdag? Dan ben je vrijdagmiddag ook welkom.

researchED van Hoftoren tot klaslokaal

Dit jaar organiseren we voor het eerst een pre-event – waar ook jij bij kunt zijn – op de dag voorafgaand aan ons grote congres. Dit voorafje zal geopend worden door niemand minder dan minister Dennis Wiersma, waarna verschillende welbekende onderwijsexperts hun licht laten schijnen over de kansen en uitdagingen rondom evidence informed onderwijs.

De titel van het programma van deze vrijdagmiddag 10 maart is Evidence informed onderwijs van Hoftoren tot klaslokaal, waarbij we juist ook de schil om onze klassen en scholen heen willen betrekken. Zo willen we niet alleen de brug slaan tussen onderwijs en onderzoek, maar ook tussen het bestuursbureau, de Hoftoren en de onderwijsorganisatie waarin je werkt. Tenslotte hebben we allemaal dezelfde ambitie: het best mogelijke onderwijs voor iedereen.

In drie stappen doorlopen we het traject van Hoftoren tot klaslokaal, steeds ingeleid door een korte keynote van drie Britse onderwijsexperts. Aansluitend ook drie keer een interactief panel met nationale onderwijsexperts, zowel uit de klas, als de school, het onderzoeksveld, de onderwijspolder en de Hoftoren.

Kaarten voor dit researchED-pre-event à €50,- zijn te krijgen via deze link.

Als je in het bezit bent van een ticket voor ons grote congres op zaterdag en je wil ook hier graag bij aansluiten, mail dan naar  met als onderwerp ‘pre-event’, dan schrijven wij je in.

Wees er snel bij! We hebben beperkt voorraad!