de researchED Nederland Podcast afl. 48

met Tijana Prokic-Breuer & Elize de Jong & Nikita van Geemen

04/12/2023

Audioversie:

In deze podcast

In de 48e aflevering van onze researchED Nederland-podcast een gesprek met onderwijsonderzoeker en mede-oprichter & directeur van Education Lab Tijana Prokic-Breuer. Ze is te gast samen met schoolleider Elize Jong en leerkracht Nikita van Geemen, beide werkzaam op Onze Amsterdamse School. Deze basisschool is één van de co-creërende scholen die meedraait in het TaalLab van Education Lab. Wat is dit TaalLab precies, waarom is het opgericht, hoe kun je hieraan meedoen en wat kunnen scholen en leraren hier aan hebben? Op 24 januari aanstaande staat er weer een nieuwe TaalLab-dag in de agenda, mocht je hier meer over willen weten kijk dan op https://education-lab.nl/geen-onderdeel-van-een-categorie/doe-mee-met-het-taallab/ en meld je aan!