researchED België 2021

researchED komt voor het eerst naar België!

N.B.: Kaarten voor het geannuleerde evenement van 2020 zijn geldig voor de editie van 2021 -> zoek uw order op en download de kaart opnieuw voor een geüpdatet ticket!

 

Datum: 23 oktober 2021

Locatie: Thomas More, Campus De Vest, Mechelen.

In het najaar zet researchED voor het eerst voet aan wal in België met een dagvullende conferentie bij de Thomas More-hogeschool in Mechelen. researchED wil de kloof tussen onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk dichten.

researchED helpt leraren het onderscheid te maken tussen zinnige en onzinnige innovaties en onderzoek. Het daagt wetenschappers uit om te vertellen hoe hun onderzoek een verschil kan maken in de dagelijkse lespraktijk. researchED werd opgericht door de Britse docent en auteur Tom Bennett. Hij komt voor de lancering van researchED in ons land speciaal naar Mechelen en is op 23 oktober één van de topsprekers. Verder zullen onder andere Dirk Van Damme, Dominique Sluijsmans, Paul Kirschner, Pedro De Bruyckere, Kristel Vanhoyweghen, Tim Surma en nog veel meer aansprekende (inter)nationale onderwijsprofessionals uit het podium betreden.

Sessies

GEGEVENS

LOCATIE

Downloads