Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Thema: Werk maken van gelijke kansen

Rooster Versie 19/09/2020

Op 23 september vond de eerste ONLINE regionale researchED plaats in Arnhem! Voor alle leraren in Arnhem, Nijmegen en de rest van Nederland presenteren we een prachtig programma met als kern het thema ‘Werk Maken van Gelijke Kansen’.

Op de nationale researchED conferentie werd het boek ‘Werk Maken van Gelijke Kansen‘, geschreven door Linda van den Bergh, Eddie Denessen en Monique Volman, gelanceerd waarin belangrijke wetenschappelijke onderzoeksuitkomsten worden vertaald naar concreet handelen in de les.

Tijdens deze researchED spreekt Eddie Denessen mede-auteur van ‘Werk Maken van Gelijke Kansen’ en verzorgt internationale topspreker en auteur van het succesvolle boek ‘Psychologie in de KlasDavid Didau de keynote.

Leraar Gert Verbrugghen vertelt hoe hij samen met zijn team evidence-informed onderwijs toepast in zijn school. Judith Stoep komt vertellen hoe elf basisscholen samen met verschillende kennisinstellingen in de Werkplaats Onderwijskansen Arnhem Nijmegen met een praktijkgerichte onderzoeksaanpak werken aan het creëren van gelijke onderwijskansen.

 


Sessies

Bekijk alle sessies
(concept) rooster

Previews

za. 19 september, 16:30 – Gerdineke van Silfhout

ma. 21 september,  15u30 – Marjoke Bakker & Rianne Kooi 

di. 22 september, 15:00 – Hannah Bijlsma


Tickets

Aanbevolen prijs: 25,00Bepaal je prijs