Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Thema: Werk maken van gelijke kansen

Klik hier voor Tickets
Rooster Versie 19/09/2020

Op 23 september vindt de eerste ONLINE regionale researchED plaats in Arnhem! Voor alle leraren in Arnhem, Nijmegen en de rest van Nederland presenteren we een prachtig programma met als kern het thema ‘Werk Maken van Gelijke Kansen’.

Op de nationale researchED conferentie werd het boek ‘Werk Maken van Gelijke Kansen‘, geschreven door Linda van den Bergh, Eddie Denessen en Monique Volman, gelanceerd waarin belangrijke wetenschappelijke onderzoeksuitkomsten worden vertaald naar concreet handelen in de les.

Tijdens deze researchED spreekt Eddie Denessen mede-auteur van ‘Werk Maken van Gelijke Kansen’ en verzorgt internationale topspreker en auteur van het succesvolle boek ‘Psychologie in de KlasDavid Didau de keynote.

Leraar Gert Verbrugghen vertelt hoe hij samen met zijn team evidence-informed onderwijs toepast in zijn school. Judith Stoep komt vertellen hoe elf basisscholen samen met verschillende kennisinstellingen in de Werkplaats Onderwijskansen Arnhem Nijmegen met een praktijkgerichte onderzoeksaanpak werken aan het creëren van gelijke onderwijskansen.

Bekijk hieronder alle reeds bekende sessies en houd de website in de gaten voor updates!

 


Sessies

Bekijk alle sessies
(concept) rooster

 


Tickets researchED Arnhem/Nijmegen

Let op! Dit is een live online evenement. Bezoekers krijgen een streaming link 24 uur vóór het evenement. Tevens kunt u met deze link sessies terugkijken.

vanaf € 1,- 

Aanbevolen prijs: 25,00Bepaal je prijs

De hoeveelheid tickets kunt u aanpassen in de winkelmand.


Previews

za. 19 september, 16:30 – Gerdineke van Silfhout

ma. 21 september,  15u30 – Marjoke Bakker & Rianne Kooi 

di. 22 september, 15:00 – Hannah Bijlsma


Tickets

Aanbevolen prijs: 25,00Bepaal je prijs