Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Snel naar…

Sprekers
Tickets
Programma
Praktische info
Nieuwsbrief

researchED komt voor het eerst naar België!

N.B.: Kaarten voor het geannuleerde evenement van vorig jaar zijn geldig voor de editie van 2021 -> zoek uw order op en download de kaart opnieuw voor een geüpdatet ticket!

 

Datum: 23 oktober 2021

Locatie: Thomas More, Campus De Vest, Mechelen.

In het najaar zet researchED voor het eerst voet aan wal in België met een dagvullende conferentie bij de Thomas More-hogeschool in Mechelen. researchED wil de kloof tussen onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk dichten.

researchED helpt leraren het onderscheid te maken tussen zinnige en onzinnige innovaties en onderzoek. Het daagt wetenschappers uit om te vertellen hoe hun onderzoek een verschil kan maken in de dagelijkse lespraktijk. researchED werd opgericht door de Britse docent en auteur Tom Bennett. Hij komt voor de lancering van researchED in ons land speciaal naar Mechelen en is op 23 oktober één van de topsprekers. Verder zullen onder andere Dirk Van Damme, Dominique Sluijsmans, Paul Kirschner, Pedro De Bruyckere, Kristel Vanhoyweghen, Tim Surma en nog veel meer aansprekende (inter)nationale onderwijsprofessionals uit het podium betreden.

Sprekers

Bekijk alle sprekers

Tickets researchED België

Je kunt je ticket boeken met of zonder lunch, als je de lunch gelijk met je toegangskaart bestelt, krijg je €1,- korting en kost de lunch €10. Lunches kunnen ook los worden besteld, dan kosten ze €11,-.  Klik hier om een losse lunch te bestellen

Programma

Tijdschema researchED België 2021

Versie: 13/10/21

Download (PDF)

Tijdschema researchED België 2021 – Online versie

Versie: 18/10/21

Download (PDF)

Nieuwsbrief researchED België 2021

Meld u aan om op de hoogte te worden gesteld wanneer we meer informatie hebben.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.