Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Thema: Passend onderwijs / Effectieve didactiek

Klik hier voor Tickets
Rooster Versie 21/09/2020

In 2020 wordt de invoering van het passend onderwijs geëvalueerd. Inmiddels hebben scholen en leraren er een aantal jaren mee gewerkt. Wat zijn de ervaringen? Lukt het om alle kinderen mee te nemen? Wat betekent de grotere diversiteit in de klas voor je didactisch handelen? Samen met de ‘Stichting Schoolbesturen Primair Onderwijs ‘s-Hertogenbosch‘ organiseert researchED Nederland een conferentie waarbij we zowel vanuit de praktijk als vanuit het onderzoek inzichten met elkaar delen. De volgende sprekers zijn er sowieso bij!

Linda van den Bergh schreef samen met Eddie Denessen en Monique VolmanWerk Maken van Gelijke Kansen’. Zij bespreekt het belang van hoge verwachtingen voor alle leerlingen.

Dominique Sluijsmans is een van de auteurs van ‘Wijze Lessen; Twaalf Bouwstenen voor Effectieve Didactiek, zij gaat dieper in op het organiseren van effectieve feedback in de les.

Bekijk hieronder alle reeds bekende sessies en houd de website in de gaten voor updates!

 


Sessies

Bekijk alle sessies

rooster

Tickets

Let op! Dit is een live online evenement. Bezoekers krijgen een streaming link 24 uur vóór het evenement. Tevens kunt u met deze link sessies terugkijken.

vanaf € 1,- 

Aanbevolen prijs: 25,00Bepaal je prijs


Preview’s

di. 24 september – Interview met Eddie Denessen

vr. 25 september – Ben van der Hilst