Josse Tishauser

Ik heb vanouds een technische achtergrond (o.a electronica). Tegenwoordig komt dat af en toe ook van pas bij onze opnames. Voor ik in de studio begon heb ik onder andere de helpdesk en communicatie gedaan.

researchED is bij ons gekomen en dat dwong me om ver buiten mijn comfortzone te gaan. Waarschijnlijk heb ik in mijn volwassen leven nog nooit zoveel geleerd.

Ik ben er achter gekomen dat het vooral belangrijk is dat het werk wat je doet betekenisvol is en het is heel fijn om van sprekers en bezoekers te horen dat dat echt zo is.

Ik skateboard tegenwoordig weer zeer regelmatig. Er is me weleens gevraagd of ik daar niet te oud voor ben, in het skatepark valt er gelukkig niemand over 😀.

Ik speel al zo’n 23 jaar gitaar en ben met name een erg groot liefhebber van blues, rock & roll, jazz fusion etc. Al het bovenstaande is uiteraard ondergeschikt aan mijn gezin en familie.

<- Joanne de Witte Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst TekstEdo Zijlstra ->Tekst