Informatie researchED België 2020

We kijken er naar uit om iedereen op zaterdag 28 maart te zien voor wat een fascinerende dag belooft te worden over onderwijsonderzoek en de lespraktijk in Nederland. We hebben een schitterende line-up van sprekers en sessies, en we zijn ze enorm dankbaar dat ze bereid zijn een bijdrage te leveren aan de dag.

Op deze pagina kunt u alle praktische informatie vinden voor de 1e Vlaamse editie van researchED.

De knoppen links laten alle onderwerpen zien.

Load More...

Over COVID-19 (het nieuwe corona-virus)

Op dit moment zijn evenementen met minder dan 1000 bezoekers nog toegestaan in België. Maar gezien de maatschappelijke ontwikkelingen, de toenemende verspreiding van COVID-19 corona virus, en adviezen van vooraanstaande epidemiologen zien wij ons genoodzaakt researchED België af te lassen. Niet in de laatste plaats omdat researchED niet wil bijdragen aan de verspreiding van het van COVID-19 virus onder een beroepsgroep die van groot maatschappelijk belang is.

Volgende stappen

  • We zoeken samen met onze gastheer Thomas More naar een nieuwe datum nog dit jaar.
  • We proberen de speaker line-up zoveel mogelijk gelijk te houden, dit hangt natuurlijk af van de beschikbaarheid van de sprekers.
  • Uw kaartje blijft geldig voor researchED België op de nieuwe datum!

We hopen u snel in goede gezondheid weer te zien!


researchED België wordt georganiseerd op Campus de Vest, hier zijn vooralsnog geen Corona besmettingen. Thomas More heeft een streng en gedegen Covid-19 beleid, we adviseren u dit goed door te lezen.

Advies Belgische overheid: https://www.info-coronavirus.be/nl/

Informatie Europese overheid: https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/health/coronavirus-response_nl

COVID-19 beleid Thomas More (NL): https://www.thomasmore.be/coronavirus-covid-19

COVID-19 beleid Thomas More (EN): https://www.thomasmore.be/coronavirus-covid-19-english

Registratie & Opening

De deuren gaan open om 08.45 uur. Hier heb je de tijd om je te registreren, een programmaboekje op te halen en een bakje koffie of thee te nuttigen voordat de dag echt begint. Het programma begint om 09.30 uur in lokaal A0.08 (links van de hoofdingang) met een welkomstwoord van Tom Bennett.

Het adres van Thomas More-hogeschool, Campus De Vest is:

Mocht je later komen of niet aanwezig kunnen zijn bij de opening is het altijd mogelijk bij de hoofdingang te registreren.

Hoe de dag werkt

Gedurende de dag kan je naar zes sessies van 40 minuten. Elke sessie kan je kiezen tussen zeven tot acht onderwerpen van verschillende sprekers. De keuze naar welke sessie je gaat is geheel aan jezelf. Op deze manier kun je je eigen leerzame dag samenstellen.

De plekken tijdens de sessies zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

We merken dat mensen bijna altijd in de sessies terecht komen die ze willen. Kom vroeg naar het lokaal als je een ‘must-see’ hebt! Het is handig om van tevoren alternatieve keuzes te maken en die achter de hand te hebben.

Tijdwaarneming

We vragen sprekers en aanwezigen zichzelf te reguleren, wat betekent dat ze op de tijd moeten letten. Ga vlot van sessie naar sessie en begin en eindig op de tijdstippen in het tijdschema om te voorkomen dat sessies uitlopen en volgende sessies te laat starten. Onze ervaring is dat mensen in het onderwijs over het algemeen goed zijn in het luisteren naar een hypothetische zoemer …

Actief op Twitter?

Gebruik hashtag #rEDbe20

Parkeren

Parkeergarage Zandpoortvest heeft ca. 650 parkeerplaatsen.

Op zaterdag, zondag, wettelijke feestdagen en 11 juli is deze parking gratis.

https://www.mechelen.be/parking-zandpoortvest

Openbaar vervoer

Thomas More-hogeschool is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Het is ca. 10 minuten lopen naar Thomas More vanaf station Malines/Mechelen.

https://goo.gl/maps/2WPcyjDC4bWVcA6B8

Plattegrond Thomas More, Campus De Vest

Begane grond

Verdieping 2

Lunch

De lunch zal plaatsvinden in lokaal A0.08 (kantine, begane grond)

Op je naambadge is terug te zien wat voor lunch je hebt besteld (als je dat hebt gedaan). Breng voor de zekerheid je lunchbewijs mee (op papier of digitaal). Er zal duidelijk aangegeven zijn welke lunch waar opgehaald kan worden.

Nadat de lunch voorbij is willen we je vriendelijk verzoeken om je plek op te ruimen. Zo kunnen we de school samen zo schoon mogelijk houden.

Middagpauze

In de middagpauze zal er koffie en thee geschonken worden. Zie de plattegrond hieronder waar dat zal zijn.

Twitter meet-up point

Wil je met iemand afspreken tijdens het evenement, maar niet elkaar hoeven zoeken tussen 400 mensen? Tweet dan naar elkaar dat je naar het Twitter meeting point komt, lokaal B0.12. Hier is genoeg ruimte om te netwerken, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Gebruik hiervoor ook de #MeetUprEDbe20