Kennismaking met opleidingsschool De Grift

Inge Bresser-du Breuil
Sietske van der Worp
Calijn de Jong

Omschrijving

We zullen met allerlei actoren de reis van de student binnen onze opleidingsschool gaan vertellen en verbeelden. Vanaf het beroepsbeeld van de docent naar de visie op leren en de visie op opleiden, langs de krachtige leeromgevingen binnen de VOG naar de beleving van de docent in opleiding.

Projectleider opleidingsschool De Grift
Veluwse Onderwijsgroep

Begonnen in 2011 als zij-instromer docent nask op het vmbo, in de jaren daarna doorgegroeid als docentcoach en beeldcoach. Per 1 april 2021 gestart als projectleider van de opleidingsschool, voor 2 dagen per week de rest van de week werk ik nog steeds als docent en docentcoach binnen het vmbo.

Relatiebeheerder
Windesheim

Jarenlang als docent Nederlands gewerkt op de KSG, nu inmiddels al een aantal jaren werkzaam als lerarenopleider Nederlands binnen Windesheim. Daarnaast werkt ze als relatiebeheerder binnen opleidingsschool De Grift.

Hendrik Essenberg Gerritsz schreef in 1801 een boek over een maatschappijkritische hoed, “De gevallen van mijne eeuwige steek“. “It’s not me, it’s the hat.” Sietske van der Worp bewerkte en moderniseerde het.

Instituutsopleider
Radboud Docenten Academie

Na een aantal jaren in Apeldoorn bij de VOG te hebben gewerkt heeft ze de overstap gemaakt naar de Radboud Docenten Academie. Als lerarenopleider en vakdidakticus werkt ze mee aan het opleiden van kwalitatief goede docenten

Ga naar de bovenkant