Junior researcher
Hogeschool Utrecht

Olivier van der Molen

Olivier van der Molen is een hbo-student en development-manager binnen de Hogeschool Utrecht. Na aan meerdere softwareprogramma’s te hebben gewerkt binnen de educatieve sector is hij doorgegroeid tot het aansturen en prioriteiten stellen binnen softwareontwikkelingsprojecten. Met uitbreidende portfolio’s binnen ontwikkeling, onderwijs en onderzoek, is teamgericht werken een grote focus.

Expertise: Digitale innovatie in het onderwijs

Sessiearchief

,

,

Omschrijving

Presentatievaardigheden worden gezien als een belangrijke 21st Century Skill. Toch blijkt het ontwerpen van effectief onderwijs gericht op presenteren een uitdaging, omdat leeromgevingen vragen om voldoende mogelijkheden voor oefening en feedback. Om studenten voldoende oefenmogelijkheden en waardevolle feedback te bieden om presenteren als soft-skill aan te leren, wordt de app ‘Honest Mirror’ ontwikkeld, getest en vervolgens geïntegreerd in het hoger onderwijs.

Om dit programma voor de onderwijspraktijk te delen, willen wij graag de vooruitgang en onderbouwing van onze AI-toepassing binnen het onderwijs delen op een interactieve manier. Na onze toelichting gaan we graag in discussie over de kansen en uitdagingen die soortgelijke technologie binnen deze context kan ondervinden.

Ga naar de bovenkant