Projectleider
Hogeschool Utrecht

Shanna Govers

Shanna Govers MA (1992) is projectleider onderzoek bij Hogeschool Utrecht, waar ze verbonden is aan het lectoraat Digital Ethics. Ze leidt projecten gericht op digitale geletterdheid en het gebruik van digitale technologieën in het (hoger) onderwijs. Vanuit haar master aan Universiteit Leiden heeft ze ervaring in kwalitatief onderzoek op het gebied van mediastudies.

Expertise: onderwijsinnovaties, onderzoek

Sessiearchief

,

,

Omschrijving

Presentatievaardigheden worden gezien als een belangrijke 21st Century Skill. Toch blijkt het ontwerpen van effectief onderwijs gericht op presenteren een uitdaging, omdat leeromgevingen vragen om voldoende mogelijkheden voor oefening en feedback. Om studenten voldoende oefenmogelijkheden en waardevolle feedback te bieden om presenteren als soft-skill aan te leren, wordt de app ‘Honest Mirror’ ontwikkeld, getest en vervolgens geïntegreerd in het hoger onderwijs.

Om dit programma voor de onderwijspraktijk te delen, willen wij graag de vooruitgang en onderbouwing van onze AI-toepassing binnen het onderwijs delen op een interactieve manier. Na onze toelichting gaan we graag in discussie over de kansen en uitdagingen die soortgelijke technologie binnen deze context kan ondervinden.

Ga naar de bovenkant