Haye Jukema

Adviseur Onderwijsinnovatie, Hanzehogeschool

Evenement

MATERIALEN

Presentatie bij de sessie “Evidence-informed onderwijs vernieuwen”.

Placemat:

SESSIE

Er is geen huidige sessie.

SESSIEARCHIEF

Evidence-informed onderwijs vernieuwen

Onderwijs vernieuwen of innoveren doe je niet op basis van een onderbuikgevoel. Voor een effectieve aanpak kijk je breder. Onderzoek van onderwijs en het evidence-informed ontwerpen van onderwijs heeft vele gezichten: hierover gaat deze sessie.
De mensen van de zone Evidence-informed onderwijsinnovatie met ICT (https://www.versnellingsplan.nl/evidence-informed-onderwijsinnovatie-met-ict/) werken binnen het landelijke Programma Onderwijsinnovatie met ICT aan het bevorderen van evidence-informed werken voor docenten en hun ondersteuners.

In deze sessie delen Haye Jukema (Hanze Hogeschool) en Bea Edlinger (Radboud Universiteit) met u:
• hoe evidence-informed werken plaatsvindt binnen hoger onderwijsinstellingen
• onze aanbevelingen en tips voor evidence-informed onderwijsinnovatie
En gaan met u in gesprek over “goed gereedschap is het halve werk”: welke goede voorbeelden en instrumenten kent u in uw praktijk over evidence-informed onderwijsinnovatie?

Deze sessie wordt gegeven door Haye Jukema en Bea Edlinger.

video
play-rounded-fill

BIO

Haye werkt als adviseur onderwijsinnovatie bij de Hanzehogeschool en is als docent verbonden aan de Stichting Pedagogische Onderwijs Groningen. In deze beide functies werkt hij bij voorkeur op een zo evidence informed mogelijke wijze. Daarnaast is hij werkzaam als verbinder voor de Zone Evidence Informed Onderwijsinnovatie met ICT van het www.versnellingsplan.nl