Talentenpaspoort

Kirsten Cuppen

Omschrijving

Kijk jij verder dan alleen cijfers. Kom dan kijken naar het Talentenpaspoort; hét digitale groeidocument naast je diploma dat laat zien wie je bent!
Een talentenpaspoort is een (digitaal) groeidocument waarin je op basis van jouw individuele ontwikkelbehoefte kunt laten zien wie je bent en waar je talenten liggen.

Het is een positief verwoord instrument waarbij ervan uit wordt gegaan dat iedereen beschikt over één of meerdere talenten en dat die met de juiste tools en begeleiding inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Een talentenpaspoort sluit aan bij de visie van een leven lang ontwikkelen en de motivatietheorie van Ryan en Deci.

In deze workshop/lezing ga je zien wat het is, waarom het ontwikkeld is, hoe het te gebruiken is en wat de resultaten zijn.

Docente Nederlands, Loopbaanbegeleiding, pedagogische vaardigheden
ROC Tilburg, Fontys lerarenopleiding

Na 8 jaar lesgegeven te hebben binnen het po en 2 jaar binnen het vo, werk ik nu voor het 6e jaar met veel plezier op het mbo. Daarnaast ben ik dit jaar gestart op de Fontys lerarenopleiding.
In 2021 heb ik de titel Leraar van het jaar mbo 2021 mogen ontvangen en heb ik de top 50 van de Global Teacher Prize behaald.
Ik wil het mbo op de kaart zetten en bijdragen aan een positiever imago, ik hoop dat elke leerling en student de kans krijgt om het talentenpaspoort te gebruiken en ik wil bijdragen aan de kwaliteit van onze toekomstige docenten.

Ga naar de bovenkant