de researchED Nederland Podcast afl. 42

met Inge de Wolf

17/10/2023

Audioversie:

In deze podcast

In aflevering #42 van onze podcast is Inge de Wolf, directeur en oprichter van Education Lab, te gast. Education Lab staat binnen Ontwikkelkracht met hun Teacher Lab en Taal Lab voor de pijler onderzoek in co-creatie. Hoe begon voor Education Lab dit Ontwikkelkrachtavontuur en wat hopen zij met dit groeifondsproject voor elkaar te krijgen samen met en voor ons Nederlands onderwijs? Hoe kun je meedoen als school en wat gaan leraren, schoolleiders en hun schoolteams hiervan merken? Met Inge de Wolf kijken we naar de ambities op korte en lange termijn, kijken we naar de wisselwerking tussen de verschillende pijlers binnen Ontwikkelkracht en zetten we een eerste podcast neer in een speciale zesdelige podcastserie over dit ambitieuze onderwijsprogramma.