de researchED Nederland Podcast afl. 43

met Iliass El Hadioui

19/10/2023

Audioversie:

In deze podcast

Met het verbetercultuur- en professionaliseringsprogramma De Transformatieve School komen Iliass El Hadioui en zijn collega’s al jaren vele scholen binnen. Vanaf dit schooljaar maakt het Transformatieve School-traject integraal deel uit van Ontwikkelkracht. Op deze manier hoopt Iliass El Hadioui in verbondenheid met alle andere pijlers zorg te dragen voor de onderzoeks- en verbetercultuur-pijler binnen dit ambitieuze onderwijsprogramma. Hoe kijkt Iliass El Hadioui naar de uitdagingen die hierbij komen kijken en waarom is Ontwikkelkracht wat hem betreft meer dan de som der delen? En hoe kunnen scholen een actieve bijdrage leveren om zo samen tot nóg meer ontwikkelkracht voor ons onderwijs te komen?