Laden Evenementen

Gratis voorafje aangeboden door researchED en het Corlaer College!

Kijk nu naar de pre-event

Zaterdag 19 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse nationale researchED-Nederland conferentie. In een uitgebalanceerd programma delen leraren, wetenschappers, schoolleiders, pedagogen, onderzoekers, hoogleraren en docenten hun ervaringen met onderwijsonderzoek en de praktijk. De aandacht en waardering voor evidence-informed onderwijs zit in de lift en wij weten dat dit ook wel eens anders is geweest!

De oplopende bezoekersaantallen voor onze eigen conferenties laten zien dat researchED de klas en de leraar goed weet te vinden. Voor ons zal die brug tussen wetenschap en het klaslokaal altijd het allerbelangrijkst blijven. Dit jaar willen we echter nog een extra stap zetten om de impact van evidence-informed onderwijs te vergroten. Het wordt tijd om de schil om onze klassen en scholen heen goed te informeren en te inspireren als het gaat om gewoon goed onderwijs.

Daarom hebben we samen met het Corlaer College Nijkerk op vrijdagmiddag 18 juni een pre-event ingericht met een programma dat zich juist op die schil om onze leraren en onderzoekers heen richt. Gratis toegankelijk voor iedereen die dat wil en te volgen vanachter je laptop, digibord of thuis op de bank. Een programma dat zich richt op de organisatie van onderwijs, waarbij naast het belang van evidence-informed onderwijs ook de verbetercultuur op scholen niet ontbreekt. Interessant voor leraren, onderzoekers en docenten, maar zeker ook voor directie, bestuurders en beleidsmakers.

Na een keynote van de Inspecteur-Generaal van de Inspectie van het Onderwijs Alida Oppers, gaan we in twee interactieve panelgesprekken met onze onderwijs gasten en online deelnemers het gesprek aan over deze thema’s. Zie het programma voor meer informatie, blok vrijdagmiddag 18 juni alvast in je agenda, tip je collega’s en bestel hieronder je gratis ticket.

Kijk nu naar de pre-event
Pre-event Programma downloaden (PDF)